Magnesiumsitraattijauhe 250-500mg, 200 g

Magnesiumsitraattijauhe 250-500mg, 200 g
18,90 €
( 94,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Magnesiumia jauheena lihaksille, hermostolle ja väsymyksen poistoon.

Yksityiskohdat

Magnesiumia jauheena lihaksille, hermostolle ja väsymyksen poistoon.
Riittoisa ja helppokäyttöinen valinta magnesiumtarpeen varmistamiseen. Pakkaus sisältää noin 240 annosta (1 ml/ annos). 

Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se edistää myös hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina. Magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja elektrolyyttitasapainoa.
Se myös osallistuu solujen jakautumisprosessiin.
Puhdas+ -tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

Annostus:
Aikuisille 1-2 mittalusikallista (1-2 ml) vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. 

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6 430050 001285,6430050001285,6430050001308
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Magnesiumsitraatti.

  Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia, soijaa eikä makeutusaineita.

  Ravintosisältö/1-2 mittalusikallista:
  Magnesium 250 - 500 mg (*67-133 %)
  *% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*

  Pakkaus sisältää noin 240 annosta (1 ml).
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Magnesium
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen