Magnesium Wholefood Powder, 100 g

Magnesium Wholefood Powder, 100 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Mahtava magnesium-valmiste auttaa jaksamaan!

Yksityiskohdat

NORDIQ Nutrition -sarjan huippulaadukkaassa Magnesium Wholefood Powder -jauheessa magnesium on äärimmäisen hyvin imeytyvässä muodossa yhdessä synergististen fytoravinteiden kanssa.

Tämä laadultaan ylivertainen jauhe sisältää synergistisiä ja ravintorikkaita vihreitä kasviksia ja se on täysin lisäaineeton ja vegaaninen.

Magnesium Wholefood Powder sopii mitä mainioimmin käytettäväksi urheilun tukiravinteena ja fyysisen tai henkisen stressitilanteen tukena.

Käyttö ja annostus:
Sekoita ½ tl 1-2 kertaa päivässä veteen, mehuun, smoothieen tai proteiinijauheen sekaan. Nauti n. 30 min ennen fyysistä harjoittelua tai ennen nukkumaanmenoa rentoutumisen lisäämiseksi.

Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se edistää myös hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina. Magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja elektrolyyttitasapainoa. Se myös osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Ethän ylitä ohjeistettua annostusta, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430065096085
  • Ainesosat: Magnesium (malaatti) 2500 mg (sis. 375 mg magnesiumia) Luomu punajuuri* 500 mg Luomu raakakaakao 500 mg Luomu lehtikaali* 375 mg Vesikrassi* 375 mg Luomu pinaatin lehti* 375 mg Puolukka* 375 mg *pakastekuivattu
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Magnesium, Ravinnejauheet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, vegaaninen