Magnesium-kylpyhiutaleet, 1 kg

Magnesium-kylpyhiutaleet, 1 kg
23,90 €
( 23,90 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Hetkessä helpotusta mm. väsyneille jaloille!

Yksityiskohdat

Kylve kivut pois!

Magnesiumhiutaleet tuovat helpotusta lihasjännityksiin ja tukea lihasten palautumiseen! Käsille, jaloille ja koko keholle sopivat magnesiumkylvyt toimivat hyvin magnesiumin tehotankkaukseen ja auttavat samalla lihasten palautumisessa.  Erinomainen myös vauvojen ja pikkulasten kylpyihin, sillä jo muutamalla hiutaleella on rauhoittava vaikutus.

Magnesium-hiutaleilla rikastettu jalkakylpy virkistää väsyneet ja turvonneet jalat mm. treenien, matkustamisen tai seisoma-asennossa vietetyn työpäivän jälkeen. Magnessium-hiutaleiden rauhoittava vaikutus auttaa nukkumaan yöt hyvin. Hiutaleilla tehty kylpy tuo helpotusta myös iho-ongelmiin. 

Nämä magnesium-hiutaleet ovat niin puhtaita, että niitä voi jopa syödä!

Magnesium-hiutaleet ovat luonnon magnesiumia, joka louhitaan 2,5 km syvyydestä yli 250 miljoonaa vuotta vanhasta Zehcstein merestä. 

Kylpiessä magnesium, välttämätön kivennäisaine, imeytyy suoraan ihon läpi kudoksiin. Magnesium auttaa ylläpitämään kehon magnesiumvarastoja, joka taas vähentää kipuja ja kramppeja.

Käyttö: 
Laita vatiin lämmintä vettä nilkkoihin asti ja lisää veteen muutama ruokalusikallinen magnesiumhiutaleita. Kylvetä jalkoja magnesiumkylvyssä 20 minuuttia ja rentoudu! Voit käyttää kylpyhiutaleita myös käsi-ja tai kokovartalo kylpyihin.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 5060148520339
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Magnesium