Magnesium-kipusuihke, 100 ml

Magnesium-kipusuihke, 100 ml
29,90 €
( 299,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton
Käytä sinne missä kipu on!

”Magnesium-kipusuihke on huikea tuote, kun kipu yllättää. Tällä on moni niskasärky saatu loppumaan! Helppo käyttää.”

- EsaLihasjumit ja kolotukset kuriin tällä mahtavalla tuotteella. Loistava apu myöskin levottomille jaloille, menttooli viilentää ja virkistää ihanasti!“

- Pamela

Yksityiskohdat

Nyt lihaskivut lipettiin! Magnesiumsuihke on helppo ja todella tehokas apu kipujen karkottamiseen! Magnesiumöljypohjainen nivel- ja -kipusuihke edistää nivelten terveyttä ja lihasten rentoutumista. Ulkoisesti käytettävä, vahva ja luonnollinen magnesiumsuihke antaa nivel- ja lihaskivuille kyytiä! Avuksi mm. lihaskramppeihin ja suonenvetoihin, niveljäykkyyteen, lasten kasvukipuihin ja “levottomiin jalkoihin”. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. Testaa ja totea teho!

JÄNNEVAIVOJA? REUMA? KULUMIA? NIVELRIKKOA? TENNISKYYNERPÄÄ? NIVELVAIVOJA? SUONENVETOA? ISKIASVAIVA? TULEHDUS? Jos, niin tämä on Sinun valintasi! KIPU-NIVEL MAGNESIUMSUIHKE auttaa jalkojen, polvien, lonkan, olkapäiden ja nivelien kolotuksiin, hiiriranteeseen, golf- ja tenniskyynärpäähän. Luonnon magnesiumia tehostaa talvikkiöljy, glukosamiini ja mentholi. 20 suihkausta sisältää 180 mg magnesiumia. Farmaseuttista laatua.

Käyttö:

10-20 suihkausta kohdealueelle, hiero kevyesti. Mineraalipitoisen suihkepullon suutin saattaa tukkeutua. Saat suuttimen auki huuhtelemalla sitä kuuman veden alla.

Magnesium on osallisena satoihin erilaisiin kehon toimintoihin. Kaikkialla on soluja, jotka janoavat magnesiumia terveeseen toimintaansa. Lihassolut, ihosolut ja hermosolut tarvitsevat magnesiumia terveeseen soluaineenvaihduntaan, rentoutukseen ja puhdistukseen. Jos tämä synteesi ei toimi terveellä tavalla, syntyy terveysongelmia. Puutosoireisiin kuuluvat mm. krampit, iho-oireet, suonenvedot, levottomat jalat, rytmihäiriöt, korkea verenpaine, lihasjännitykset ja lihasvaivat.

Magnesiumsuihkeiden imeytymistä on tutkittu Cardiffin yliopistossa*. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta. Levitätpä magnesiumin minne vain, se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä vatsa- ja suolistovaivat sekä mm. mahahappo- ja diabeteslääkkeet saattavat haitata magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi.

Pulloista saat 800 suihkaisua.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 5060148520315
  • Ainesosat: Ainesosat: Luonnon magnesium, glukosamiini (kalasta), talvikkiöljy, menttooli.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Magnesium