Magnemin-purutabletit, 144 g

90 tablettia
Magnemin-purutabletit, 144 g
90 tablettia
13,99 €
( 97,15 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
Vähemmän uupumista, lisää vastustuskykyä.

Yksityiskohdat

Tässä hyvinvointisi tueksi magnesiumia karpalonmakuisten purutablettien muodossa, hyvin imeytyvästi ja helposti nautittavina.

Biomedin pureskeltava Karpalo Magnesium sisältää suurimmaksi osaksi hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia ja lisäksi magnesiumoksidia. Miedon makuinen ja helposti suussa hajoava tabletti sopii myös niille joilla nieleminen on vaikeaa. Helppo käyttää, vain 1 tabletti päivässä riittää.

Magnesium on elimistömme tärkeimpiä kivennäis- ja hivenaineita ja sitä tarvitaan lukuisiin entsyymitoimintoihin, aineenvaihduntaan ja lihasten toimintaan. Sitä myös tarvitaan elimistön erilaisissa biokemiallisissa ja fysiologisissa aineenvaihduntaprosesseissa ja erityisen tärkeää sen saanti on lihaksille ja hermostolle.

Magnesium lisää yleistä vastustuskykyä, fyysistä suorituskykyä ja kestoa sekä antaa lihassoluille energiaa. Magnesium on tärkeä erityisesti jos hikoilu on runsasta esimerkiksi runsaan urheilun vuoksi, koska se vaikuttaa neste- ja elektrolyyttitasapainoon sekä normaaliin energia-aineenvaihduntaan. 


Magnesium edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina, normaaleja psykologisia toimintoja ja elektrolyyttitasapainoa.
Se myös osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä rauhoittaa hermoja.

 

.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 90 tablettia
 • EAN: 6417152031204
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Magnesiumsitraatti, magnesiumoksidi, frukto-oligosakkaridi, fruktoosi, ksylitoli, karpaloaromi, emulgointiaine (magnesiumstearaatti).

  Ravintoaineet / tabletti:
  Magnesiumia, 350 mg (93 %*) * = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Magnesium
 • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen