Macapatukka, Bliss, 50 g

Macapatukka, Bliss, 50 g
2,80 €
( 56,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Syö itsesi iloiseksi!

"Pulsinin patukat pelastivat niin ladulla lauantaina kuin tallilla sunnuntaina,kun pyörien laittoon venähti yli 6 tuntia. Pulsinin patukka on välipala, jonka avulla ruokailujen väli ei kasva liian pitkäksi eikä verensokerikaan hypi niinkuin monissa välipaloissa tuppaa käymään. Mieskin oli tyytyväinen kun ei nälkäkiukku tullut kylään!"

- Eeva Pöllänen, Ruohonjuuren asiakas ja SM-tason alamäkipyöräilijä

Yksityiskohdat

Pulsin-sarjan Maca Bliss raw choc brownie on mahtavalla macalla ja ashwagandhalla ryyditetty varsinainen voimapatukka. Se on vegaaninen ja gluteeniton valinta - haukkaa ja hurmaannu hetkessä. VINKKI: Tämä patukka tuo hyvän mielen ja saattaa hyvinkin leiskauttaa myös lemmen liekkeihin!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 886054000018
 • Ainesosat: Ainesosat: Cashew, taateli, sikurikuitu, täysjyväriisimallas, kaakao (10%) , täysjyväriisilese, kaakaovoi (6%), maca (4%), tiivistetty rypälemehu, riisitärkkelys, merisuola, vihreä tee uute.

  Ravintosisältö/100g:
  Energia 1718 kJ/411 kcal
  20,1 g
  mistä tyydyttyneitä 6,4 g
  Hiilihydraatteja 41,7 g
  mistä sokereita 27,4 g
  Kuitu 13,2 g
  Proteiini 9,2 g
  Suola 0,17 g
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Energia- ja proteiinipatukat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen