Maca-tabletit (puristeet), 155 g

Maca-tabletit (puristeet), 155 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Mahtipontista macaa kätevässä puriste-muodossa

Yksityiskohdat

Maca on todellinen Superfood sanan jokaisessa merkityksessä. Maca on "jäykkyyttä jalkopäähänkin" tuova juurikasvi, joka kasvaa Perussa ja on korkeimmalla kasvava tunnettu ravintokasvi. Vitalisoiva Maca estää lempeä lerpahtamasta ja saa lakanat liehumaan! Kehon energiatasoa kohottava maca lisää myös elimistön kykyä taistella haastavissa olosuhteissa. Vahvistavan vaikutuksensa ansiosta maca-jauhe on erityisen suosittua kuntoilijoiden ja urheilijoiden keskuudessa.

Jos maca-jauheen maku on sinusta liian eksoottinen, puristemuodossa oleva maca on erinomainen vaihtoehto. Pakkauksessa on n. 300 tablettia.

Annostus ja käyttöohje: Käyttö aloitetaan 1 tabletilla päivässä ja lisätään asteittain 4 tablettiin päivässä muutaman viikon ajan. Käyttötarkoitus: Ruokavalion täydentämiseen. Mahtava maca saa toden totta voimasi valloilleen! Hedelmällisyyttä, seksuaalista vireyttä ja suorityskykyä sekä hormoonitoimintaa tukeva maca trimmaa sekä henkisen että fyysisen toimintatarmosi entistäkin ehommaksi.

Macan popsijoilla lakanat liehuvat eikä lempikään hevillä lerpahda!

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että edes mahtava macakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430051510212
  • Ainesosat: Aineosat: Macajauhe 100 %.

    Ravintoarvo: 1 tabletti 500 mg macajauhetta, 4 tablettia 2000 mg macajauhetta.
  • Alkuperämaa: Peru
  • Tuotetyyppi: Maca
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen