Maca-kapselit, 60 g

120 kapselia
Maca-kapselit, 60 g
120 kapselia

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Voittajan voimavara helposti nautittavassa muodossa.

Yksityiskohdat

Mahtava maca saa toden totta voimasi valloilleen! Hedelmällisyyttä, seksuaalista vireyttä ja suorituskykyä sekä hormoonitoimintaa tukeva maca trimmaa sekä henkisen että fyysisen toimintatarmosi entistäkin ehommaksi.

Macan popsijoilla lakanat liehuvat eikä lempikään hevillä lerpahda! Maca on todellinen Superfood sanan jokaisessa merkityksessä. Tässäpä terveytesi tueksi ja vartalosi vahvistukseksi macaa varsin helppokäyttöisessä muodossa.

Mikä maca on?
Sekä fyysistä että henkistä suorituskykyäkin vahvistavista ominaisuuksistaan kuuluisaksi tullut maca on juurikasvi, joka kasvaa Perussa. Se on korkeimmalla kasvava, yleisesti tunnettu ravintokasvi.

Miten maca vaikuttaa?
Vitalisoiva Maca estää lempeä lerpahtamasta ja saa lakanat liehumaan! Kehon energiatasoa kohottava maca toimii adaptogeeninä lisäten siten myös elimistön kykyä taistella haastavissa olosuhteissa. Vahvistavan vaikutuksensa ansiosta maca-jauhe on erityisen suosittua kuntoilijoiden ja urheilijoiden keskuudessa.

Jos maca-jauheen maku on sinusta liian eksoottinen, kapselimuodossa oleva maca on erinomainen vaihtoehto.

Maca-kapseleiden annostus:
1-2 kapselia päivässä aterioiden välissä nautittuna. Optimaalinen annostus vaihtelee yksilöllisesti ja tarvittaessa macaa voi nauttia enemmänkin, esimerkiksi 2-6 kapselia.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 120 kapselia
 • EAN: 6430039916265
 • Ainesosat: Ainesosat: 100 % maca (Lepidium Meyeni)*, kasviperäinen selluloosa (kapseli). * = luomulaatua.

  Ravintosisältö/100 g:
  Energiaa, 350 kcal
  Proteiinia, 14 g
  Rasvaa, 0,5 g
  Ravintokuitua, 6 g
  Natriumia, 1,5 g
 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Maca
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen