Maca-jauhe, 70 g

Maca-jauhe, 70 g

Normaali hinta: 9,99 €

Special Price 7,99 €

( 114,14 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Ihmeellisen energisoiva ja vitalisoiva maca!

Yksityiskohdat

Ihmeellisen energisoiva ja vitalisoiva maca tuo vipinää vällyjen väliin. Kun macaa syö, ei lempikään lerpahda!

Maca on korkealla Perun vuoristossa kasvava retiisimäinen kasvi.

Suositeltava päiväannos: 1 tl - 2 rkl (ylläpito), 2 - 4 rkl (terapeuttinen annostus)

Käyttö: Sekoita maca-jauhetta mehuihin tai pirtelöiden joukkoon.

Perinteisesti macaa on käytetty myös erilaisten lämpimien juomien joukossa (kahvi, tee, kaakao). Macan käyttö kannattaa aloittaa pienillä määrillä (1 tl) ja nostaa käyttömäärää vähitellen korkeammaksi, jotta kehomme ehtii tutustua uuteen ruoka-aineeseen.

Macan käytöstä on hyvä pitää viikon tauko kerran kuukaudessa, jotta kehomme ei ehdi sopeutua ruoka-aineen vaikutukseen liikaa ja sen teho säilyy. Jos koet maca-jauheen maun haastavana, sekoita mukaan saman verran lucuma-jauhetta, jolloin lucuma neutraloi macan luonteikkaan maun.

Mahtava maca saa toden totta voimasi valloilleen! Hedelmällisyyttä, seksuaalista vireyttä ja suorityskykyä sekä hormoonitoimintaa tukeva maca trimmaa sekä henkisen että fyysisen toimintatarmosi entistäkin ehommaksi.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että edes mahtava macakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5060128010164
 • Ainesosat: Ravintosisältö / 100 g:
  Energia: 348 kcal
  Proteiinit: 10,7 g
  Hiilihydraatit: 77,3 g
  Rasvat: 0,7 g
  Ravintokuidut: 2,6 g

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Maca
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen