Maca-jauhe, gelatinoitu (esipilkottu), 150 g

Maca-jauhe, gelatinoitu (esipilkottu), 150 g
11,95 €
( 79,67 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Vatsaystävällinen ja huippulaadukas valinta!

Yksityiskohdat

Mahtava maca saa toden totta voimasi valloilleen! Hedelmällisyyttä, seksuaalista vireyttä ja suorityskykyä sekä hormoonitoimintaa tukeva maca trimmaa sekä henkisen että fyysisen toimintatarmosi entistäkin ehommaksi. Asiakkaamme onkin sattuvasti sanonut macan tuovat "jäykkyyttä jalkopäähän".

Maca on hyvin voimakas adaptogeeni, eli macassa on ominaisuuksia, jotka auttavat kehoa selviytymään haastavissa oloissa - esimerkiksi kovassa kuormituksessa.

Esipilkottu eli gelatinoitu maca sulaa helpommin suolistossamme, koska siitä on poistettu tärkkelys, joten se on huomattavasti vatsa- ja suolistoystävällisempi kuin perinteinen maca, mikä saattaa aiheuttaa väänteitä herkkävatsaisille.

Esipilkottu eli gelatinoitu maca sisältää hieman vähemmän hiilihydraatteja tavalliseen verrattuna, mutta enemmän vaikuttavia ainesosia per 100g, kuin tavallinen maca-jauhe.

Maca on todella tehokas kestävyyskunnon lisääjä, joka lisää paitsi kestävyyttä myös voimaa.

Macaa on kautta aikojen käytetty hormonaalisten häiriöiden hoitoon. Maca on hyvä hormonaalisen tasapainon säätelijä. Macaa on käytetty tuhansia vuosia muun muassa kuukautiskierron häiriöitä korjaamaan. Macan on todettu myös lisäävän seksuaaliviettiä ja piristävän.

Annostus: 1/2 tl - 1 rkl /päivä.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että edes mahtava macakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 2743,6430051826894,6430055211894,6430055212402
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Esipilkottu maca*(Lepidium meyenii).*
  = luomulaatuinen.

  Ravintoarvo / Näringsvärde 100 g
  Energia / Energi: 316 kcal / 1329 kJ
  Rasva / Fett: 1,6 g
  - josta tyydyttynyttä / varav mättat: 0,4 g
  Hiilihydraatit / Kolhydrat: 53,4 g
  - josta sokereita / varav sockerarter: 25,02 g
  Proteiini / Protein: 11,2 g
 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Maca
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood, vegaaninen