Maca-jauhe, 300 g

Maca-jauhe, 300 g
10,95 €
( 36,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton lisäaineeton luomu superfood vegaaninen
Maca on voittajan voimavara!

Yksityiskohdat

"Maca on todellinen Superfood sanan jokaisessa merkityksessä. Maca-jauhetta nauttimalla saat tämän vahvistavan, adaptogeenisen kasvin hyödyt tehokkaasti elimistösi käyttöön. Asiakkaamme onkin sattuvasti sanonut macan tuovat ""jäykkyyttä jalkopäähän"".

Mahtava maca saa toden totta voimasi valloilleen! Hedelmällisyyttä, seksuaalista vireyttä ja suorityskykyä sekä hormonituoimintaa tukeva maca trimmaa sekä henkisen että fyysisen toimintatarmosi entistäkin ehommaksi.

Macan popsijoilla lakanat liehuvat eikä lempikään hevillä lerpahda.


Maca-jauheen vaikutukset:

Vitalisoiva maca-jauhe estää lempeä lerpahtamasta ja saa lakanat liehumaan! Kehon energiatasoa kohottava maca lisää myös elimistön kykyä taistella haastavissa olosuhteissa. Vahvistavan vaikutuksensa ansiosta maca-jauhe on erityisen suosittua kuntoilijoiden ja urheilijoiden keskuudessa. Macan vaikutus on suorituskykyä ja jaksamista lisäävä.

Macan käyttö:
Viiliin, puuroon, smoothien tai jogurttiin ripoteltava maca on täyttä ravintoa. Se on vahvistavia vitaaliaineita pullollaan!

Macan annostus:
Suositeltava päiväannos 1 tl - 2 rkl.

Maca on juures, joka kasvaa Perussa ja on korkeimmalla kasvava tunnettu ravintokasvi. Se on ollut iän kaiken vakiotavaraa perulaisessa ruokavaliossa. Sillä on hieman mallasmainen maku, joka sekoittuu hyvin useimpien makujen kanssa - etenkin kaakaon! Jos maca-jauheen maku ei sinua miellytä, nauti sitä yhdessä kinuskinmakuisen lucuman kanssa - lucuma nimittäin peittää alleen macan maun lähes kokonaan.

Maca on saavuttanut laajan maineen ja suosion superfood-käyttäjien ja hyvinvointiaan aktiivisesti ylläpitävien ihmisten keskuudessa. Laadukas Maca on kerätty oikean aikaan ja se on viljelty luonnonmukaisin menetelmin sen luontaisessa ympäristössä, 2000–4000 metrin korkeudessa. Tätä laatua edustaa tietenkin Voimaruoan puhdas luomusertifioitu maca-jauhe.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että macakaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme."

Lisätiedot

 • EAN: 6430051518812
 • Ainesosat: "Ainesosat:
  Maca*(Lepidium meyenii).*
  = luomulaatuinen.

  Ravintoarvo / Näringsvärde 100 g
  Energia / Energi: 316 kcal / 1329 kJ
  Rasva / Fett: 1,6 g
  - josta tyydyttynyttä / varav mättat: 0,4 g
  Hiilihydraatit / Kolhydrat: 53,4 g
  - josta sokereita / varav sockerarter: 25,02 g
  Proteiini / Protein: 11,2 g
  Suola / Salt: 0,07 g"
 • Alkuperämaa: Peru
 • Ominaisuudet: gluteeniton, lisäaineeton, luomu, superfood, vegaaninen