Luomuhunaja, tuubi, 250 g

Luomuhunaja, tuubi, 250 g
7,25 €
( 29,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu maakunta
Makua ja iloa luomuhunajasta!

"I love it! Helppoa, hyvää ja toimii niin monen kanssa, oli kyse ruoasta tai muusta kehoon liittyvästä hyvinvoinnista tai nautinnoista. Kotimaista luomulaatua ja makiaa ku mikä!”

- Tomi, Helsinki"Luomuhunaja on mahtava maun voimistaja niin suolaisiin kuin makeisiinkin herkkuihin! Pieni tilkka tätä hunajaa esimerkiksi kantarellikastikkeessa tekee ihmeitä! Pidän hunajatuubin aina käden ulottuvilla kokatessa. :) Vanhan kansan vinkki onkin, että makean joukkoon lisättäisiin aina ripaus suolaa ja suolaisen joukkoon makeaa. Toimii! Voi Hyvin -sarjan tuubi on käteen sopiva ja sen saa viimeiseen pisaraan asti käytettyä, minkä vuoksi se on ehdoton henkilökohtainen suosikkini hunajatuubeista.”

- Anni

Yksityiskohdat

Voi Hyvin luomuhunaja on mitä mainioimman makuista, todella laadukasta suomalaista hunajaa Komppa-Seppälän luomutilalta Korpilahdelta Keski-Suomesta. Voi Hyvin -luomuhunaja on rakenteeltaan ihanan pehmeää ja hienokiteistä. Tuotetta ei ole lainkaan lämpökäsitelty, joten siinä on tallella kaikki hunajan hyvät ja terveydelle suotuisat ominaisuudet ja ainesosat.

Voi Hyvin luomuhunaja saa alkunsa tilan mehiläisistä, jotka keräävät hunajan metsäkukista – mustikasta, puolukasta, metsävadelmasta sekä maitohorsmasta. Tämän monipuolisen kukkien kirjon ansiosta Voi Hyvin luomuhunajan maku on aromikas ja täyteläinen.

Hunaja on luonnon oma makeutusaine, täydellinen luonnontuote, joka pitää Sinusta huolta. Se on maukas ja monipuolinen elämänkumppani sekä tutkitusti yksi ekotehokkaimmista elintarvikkeista.

Hunaja helpottaa oloasi, kun olet vilustunut ja on myös vatsasi ylin ystävä.Lisätiedot

 • EAN: 6419641014132
 • Ainesosat: Ravintosisältö / 100 g:
  Energiaa, 1382 kJ / 330 kcal
  Proteiinia, < 1 g
  Hiilihydraatteja, 80,8 g
  Rasvaa, 0 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Hunajat
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, maakunta