Luomiväri 158 - Black (kausisävy), 2.5 g

Luomiväri 158 - Black (kausisävy), 2.5 g

Normaali hinta: 9,95 €

Special Price 8,46 €

( 3 384,00 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Ajattoman tyylikäs mattamusta luomiväri. Vegaaninen valinta - iske kiinni ja ihastu!

Yksityiskohdat

Boho-sarjan Luomiväri 158 - Black (kausisävy) on tyylikäs mattamusta luomiväri. Vegaaninen valinta - iske kiinni ja ihastu!

Tiesitkö, että Bohon luomivärit ovat tunnettuja korkeasta pigmenttisyydestään sekä pysyvyydestään? Voit käyttää luomivärejä sekä kuivalla että kostealla siveltimellä!

Boho Green on ranskalainen vallankumouksellinen kosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla eettisyys-ekologisuus-kuluttajaystävällinen hinta. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia ja tuotteissa on paljon luomulaatuisia raaka-aineita. Boho on värien iloittelua –ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin.

Boho Green tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan. Tuotteiden laaja värivalikoima mahdollistaa myös ammattimaisen käytön mm. hää- ja juhlaehostuksiin. Bohon pakkaukset ovat niin pitkälle kuin mahdollista pahvisia, lisäksi käytetään lasia ja saarnipuuta. Boho välttää ns. ylipakkaamista, tämän vuoksi tuotteet ovat ilman ulkopakkauksia/sellofaaneja.

Lisätiedot

  • EAN: 3760220173225
  • Ainesosat: INCI : CI 77499 (IRON OXIDES), MICA, ZEA MAYS (CORN) STARCH*, ZINC STEARATE, SQUALANE, BENZYL ALCOHOL, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT)KERNEL OIL*, DEHYDROACETIC ACID.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Luomivärit
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen