Lucuma-jauhe, 500 g

Lucuma-jauhe, 500 g
25,95 €
( 51,90 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Raaka, luomutuotettu lucuma-jauhe, kermaisa herkku nautiskeluun.

Yksityiskohdat

Lucuma-hedelmä on tunnettu ”Inkojen kultana” ympäri maailman ja sillä on pitkä käyttöhistoria erityisesti Etelä-Amerikassa. Lucuman hedelmät muistuttavat avocadoa, mutta sen hedelmäliha on keltaoranssia kuten kurpitsassa. Lucuma on täynnä hyviä hiilihydraatteja, beta-karoteenia, niasiinia ja rautaa.

Lucuman maku on monivivahteinen, hieman kirpeä ja makeahko. Voit lisätä sitä lähes mihin tahansa raakaan tai kypsennettyyn ruokaan tuomaan herkullista makua ja ravinteita. Lisää lucumaa smoothieen tai raakasuklaaseen, käytä jauhona erilaisissa leivonnaisissa tai mausta sillä omatekoinen jäätelö. Perussa lucumajäätelö on yksi suosituimpia jäätelömakuja.

Lucumalla saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että lucumakaan ei toki korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051820700,6430051820717
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Lucuma*.
  *= luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa: 348 kcal
  Proteiinia: 10.7 g
  Rasvaa: 0.7 g
  Hiilihydraatteja: 77.3 g
  - Josta sokereita: 40.7 g
  Kuituja: 2.6 g
 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Lucuma
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood, vegaaninen