Lucuma-jauhe, 300 g

Lucuma-jauhe, 300 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Mahtava maun tuoja!

"Suosittelen todella suurella sydämellä lucumaa niille, jotka eivät tykkää maca-jauheen mausta, mutta tahtovat käyttää macaa kuitenkin sen huikeiden ominaisuuksien vuoksi. Laita kaikkeen lucumaa saman verran kuin macaa, niin lucuma peittää makealla herkullisuudellaan macan maun. TOIMII!!!"

- Sari, Tampere“ Kermaisuutta ja makeutta ilman maitoa ja sokeria smoothieen ja tällä voi tehdä simppelisti raakatoffeetakin yhdistämällä lucumaan kookosöljyä, kookosmannaa ja ripaus laadukasta suolaa. Jos kaipaa makeampaa niin voi lisätä vielä vaikkapa flunssan loitolla pitävää manuka-hunajaa :)”

- Jonna

Yksityiskohdat

Lucuma on Perussa kasvava mangon tapainen trooppinen hedelmä, joka on saavuttanut suosiotaan terveellisenä ja luonnollisena makeuttajana. Se ei nosta verensokeria, joten se sopii hyvin diabeetikoille sekä kaikille, jotka haluavat nauttia makeasta ilman tyhjien kaloreiden saantia.

Inkojen kultana tunnettu lucuma täydentää ruokavaliota sisältämällä runsaasti B-vitamiineja, rautaa, kalsiumia, fosforia ja A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia. Lucuman aromaattinen ja makea maku avioituu erinomaisesti kinuskin ja suklaan kanssa ja siitä voi valmistaa myös vegaanille sopivaa jäätelöä.

Jos koet maca-jauheen maun haastavana, sekoita mukaan saman verran lucuma-jauhetta, jolloin lucuma neutraloi macan luonteikkaan maun.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että lunkeinkaan lucuma ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6420617151461,64206171514612
 • Ainesosat: Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa 330 kcal
  Proteiinia 5 g
  Rasvat 1 g
  Hiilihydraatit 80-85 g
  Ravintokuidut 2 g
 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Lucuma
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen