Linomix, 500 g

Linomix, 500 g
25,95 €
( 51,90 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Marjainen pellavasiemenrouhe vaalii vatsaasi!

Yksityiskohdat

LINOMIX® sisältää terveydelle ja suoliston toiminnalle arvokkaita luonnonaineita. Linomix sekoitettuna puuroon, marjakeittoon, jogurttiin ym. maistuu hyvältä ja suojaa kehoa. Sopii monipuolistamaan ruokavaliota.

Marjaisen makuinen pellavasiemenrouhe vaalii vatsasi hyvinvointia sisältäen ruusunmarja - karpalo - mustikka ja tyrnijauhetta yhdessä pellavansiemenrouheen, kauraleseen ja intiaanisokerin kanssa. Päiväannos 2 rkl ( n. 20 g / päivä ). Vähäkuituisessa ruokavaliossa annosta nostetaan.

Pellava hellii vatsaasi, suolistoasi ja muuta ruuansulatuselimistöäsi. Se tukee henkistä terveyttä, edistää sydämen ja verisuonten normaalia toimintaa. Pellava on antioksidantti, joka auttaa painonhallinnassa ja tukee rintojen sekä sukupuolielinten hyvinvointia. Pellavasta saa apua myös vaihdevuosiin.


Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Tiedäthän myös sen, että tämä mainio tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6417152071040
  • Ainesosat: Ainesosat: Pellavansiemenrouhe 52 %, ruusunmarjan kuorijauhe, kauralese, intiaanisokeri, karpalojauhe, mustikkajauhe, tyrnijauhe, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi). Vaikuttavat aineet: Pellavansiemenrouhe, ruusunmarjajauhe, karpalojauhe, mustikkajauhe, tyrnijauhe, kauralese, Intiaanisokeri® -täysruokosokeri
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Kuitu, Pellava, Rouheet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen