Lesitiinijauhe, 200 g

Lesitiinijauhe, 200 g
14,95 €
( 74,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Kermaisuutta ja täyteläisyyttä elämään!

Yksityiskohdat

Luonnonmukainen laadukas lesitiini geenimuuntelemattomasta soijasta ravintolisäksi sekä emulgoijaksi esimerkiksi smoothieihin tai leivontaan. Lesitiini tasoittaa myös raakasuklaiden rakennetta ja tuo kermaisuutta smoothieisiinkin.

Käyttö: sekoita 1 tl tai enemmän viher- tai suklaa-smoothieen tai muihin resepteihin. Annostus: Käytä korkeintaan 2 rkl päivässä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039220232,6430039220232117,6430039221192
  • Ainesosat: GMO-vapaa soijalesitiini
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Lesitiini
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen