Lehtikaalijauhe, 200 g

Lehtikaalijauhe, 200 g
12,95 €
( 64,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Rikasta ravintosi helposti lehtikaalijauheen avulla!

"Lehtikaalijauhe on helppo tapa lisätä terveellistä lehtivihreää ruokavalioon. Tätä voi heittää smoothien sekaan, munakkaaseen tai oikeastaan ihan mihin vain! Käytän ruokavaliossani myös muita viherjauheita, kuten vaikka spirulinaa ja kuivattua nokkosta. Viherjauheet on helppo pitää aina mukana ja varmistaa joka päivälle jotain superhyvää vihreää."

-Nooralotta Neziri, pikajuoksija ja Ruohonjuuren asiakas



"Loistavan makuinen viherjauhe! Laitan tätä mm. kikhernemunakkaaseen ja salaatinkastikkeeseen. Sopii hyvin ruoanlaittoon ja antamaan makua muihin viherjauheisiin." - Anna

Yksityiskohdat

Lehtikaalijauhe on terhakoittava terveysjauhe, joka sopii mainiosti esimerkiksi smoothien sekaan nakattavaksi! Se sisältää tiiviissä muodossa kaikki lehtikaalin ravinteikkaat ainesosat: lehtikaalijauheen avulla saat siis rikastetuksi ruokavaliotasi varsin vähällä vaivalla.

Lehtikaali on yksi ravinteikkaimmista vihanneksista: se sisältää runsaasti ravintoaineita, etenkin A-, ja C-vitamiinia, rautaa, kalsiumia sekä proteiinia.

Jopa 39% lehtikaalin painosta on proteiinia, minkä takia se onkin erittäin ravinteikas vaihtoehto etenkin kasvissyöjien ruokavalioon. Lehtikaali sisältää myös terveyttä edistäviä Omega-3 rasvahappoja (ALA), sekä K-vitamiinia. Lisäksi se hillitsee vatsahappoja.

Lehtikaalijauheen käyttö:
Lehtikaalijauhetta on helppo käyttää niin juomissa kuin vaikkapa salaateissa, piirakoissa sekä kastikkeissa. Saat jauhetusta lehtikaalista helposti kaikki kasvin hyödyt käyttöösi tiivistetyssä muodossa.

Lehtikaalijauheen annostus:
Ripauta 1 teelusikallinen tai ruokalusikallinen smoothieesi joukkoon, tai viimeistele salaattisi herkullisen täyteläisellä lehtikaalilla.

GMO-vapaa valinta. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430055210194
  • Ainesosat: Ainesosat: Lehtikaali*
    * = luomulaatua
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Ravinnejauheet, Viherjauheet
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen