Legendary Amazon Oil (TM), 47 ml

Legendary Amazon Oil (TM), 47 ml
61,90 €
( 1 317,02 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu luonnonkosmetiikka vegaaninen

Ihmeellinen ihmeöljy suoraan Amazonilta

Yksityiskohdat

Rahua Legendary Amazon Oil -ihmeöljy on Amazonilta peräisin olevia kukkais- ja kasviuutteita sisältävä hiusöljy, joka ravitsee kuivia ja karheita hiuksia ja tuo niihin kiiltoa hilliten samalla pörröisyyttä. Runsaasti A-, C- ja E-vitamiineja ja rasvahappoja sisältävällä gardenian tuoksuisella öljyllä on hiuksia hoitava vaikutus ja se passaa mainiosti Curly Girl -metodiin

Rahuaöljyn roima tehokkuus johtuu sen molekyylirakenteesta: pienikokoiset molekyylit pääsevät tunkeutumaan hiuksen sisään ja vahvistamaan yksittäistä hiusta sisältä päin tehden hiuksesta sileän ja pehmeän. Näiden nerokkaiden ja kerrassaan ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta rahuaöljy on Rahua-tuotteiden timanttinen tähtiainesosa.

Käyttöohjeet: Levitä muutama tippa hiusöljyä pyyhekuiviin hiuksiin. Halutessasi lisää kiiltoa kihariin hiuksiin, levitä öljyä puristavin liikkein ja käytä apunasi hiusturbaania, jotta kiharat kuivuvat luonnollisesti muotoonsa. 

 

Amazonin sademetsissä asuvan Quenchua-Shuar-heimon naisten perinteisiin oppeihin ja kauneusrituaaleihin perustuvan 100 % luonnollisen luksussarjan Rahuan on kehittänyt newyorkilainen hiusmuotoilija Fabian Lliguin. Rahua (lausutaan Ra-wa) on ravitseva ja pehmentävä öljy, jota heimon naiset levittävät hiuksiinsa saadakseen niistä sileät, kiiltävät ja paksut. Fabian Lliguin huomasi rahuaöljyn salat ja testasi öljyä asiakkaidensa hiuksiin. Uskomattomien tulosten kannustamana hän kehitti tämän ihmeöljyn ympärille kokonaisen hiustuotesarjan.

Alusta asti oli tärkeää, että tuotesarja tulisi olemaan täysin ekologinen ja luonnonmukainen. Rahua haluaa osoittaa kunnioitusta perinteisille heimorituaaleille ja koko maapallon luonnolle edistäen sen monimuotoisuutta ja kauneutta.

Rahuan ylelliset tuotteet ovat sataprosenttisesti luonnollista alkuperää. Luomulaatuisista raaka-aineista valmistetut tuotteet sopivat vegaaneille ja ovat eläinkokeettomia. Ne eivät myöskään sisällä parabeeneja tai sulfaatteja

Lisätiedot

  • EAN: 859528006496
  • Ainesosat:

    INCIOrganic Calendula Officinalis Flower Oil, Organic Decolorized Aloe Barbadensis Leaf Oil, Organic Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Oil, Organic Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Oenocarpus Bataua (Rahua Ungurahua) Oil, Mauritia Flexuosa (Morete) Fruit Oil, Plukenetia Volubilis (Sacha Inchi) Seed Oil, Aroma, Gardenia Jasminoides (Gardenia Enfleurage) Oil.

  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Hiusöljyt
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu, luonnonkosmetiikka, vegaaninen