Leave in -viimeistelyhoito, 0.06 ml

Leave in -viimeistelyhoito, 0.06 ml
59,90 €
( 998 333,33 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hiilineutraali luomu luonnonkosmetiikka vegaaninen

Helli hiuksiasi hiusjuuria myöten

Yksityiskohdat

Tässäpä tavattoman hoitava, hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka passaa mainiosti myös muotoilutuotteeksi. Rahuan Leave-in treatment vahvistaa hiuksiasi ja saa ne kiiltämään kauniisti. Tämä lämpösuojan sisältämä tuote sopii erityisen hyvin muotoilutuotteeksi hiusten kuivauksen yhteydessä. Sitä suositellaan erityisesti kuiville, ohuille ja käsitellyille hiuksille. Jo pieni määrä riittää korjaamaan vaurioituneet hiukset, testaa siis oitis ja ihastu!

Rahuaöljyn roima tehokkuus johtuu sen molekyylirakenteesta: pienikokoiset molekyylit pääsevät tunkeutumaan hiuksen sisään ja vahvistamaan yksittäistä hiusta sisältä päin tehden hiuksesta sileän ja pehmeän. Näiden nerokkaiden ja kerrassaan ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta rahuaöljy on Rahua-tuotteiden timanttinen tähtiainesosa.

Käyttö: Levitä pieni määrä viimeistelyvoidetta kosteisiin hiuksiin ja kuivaa hiustenkuivaajallla (lämpö tehostaa hoitavaa vaikutusta). Voit käyttää viimeistelyvoidetta myös kuiviin hiuksiin tuomaan kiiltoa ja poistamaan sähköisyyttä.  

 

Amazonin sademetsissä asuvan Quenchua-Shuar-heimon naisten perinteisiin oppeihin ja kauneusrituaaleihin perustuvan 100 % luonnollisen luksussarjan Rahuan on kehittänyt newyorkilainen hiusmuotoilija Fabian Lliguin. Rahua (lausutaan Ra-wa) on ravitseva ja pehmentävä öljy, jota heimon naiset levittävät hiuksiinsa saadakseen niistä sileät, kiiltävät ja paksut. Fabian Lliguin huomasi rahuaöljyn salat ja testasi öljyä asiakkaidensa hiuksiin. Uskomattomien tulosten kannustamana hän kehitti tämän ihmeöljyn ympärille kokonaisen hiustuotesarjan.

Alusta asti oli tärkeää, että tuotesarja tulisi olemaan täysin ekologinen ja luonnonmukainen. Rahua haluaa osoittaa kunnioitusta perinteisille heimorituaaleille ja koko maapallon luonnolle edistäen sen monimuotoisuutta ja kauneutta.

Rahuan ylelliset tuotteet ovat sataprosenttisesti luonnollista alkuperää. Luomulaatuisista raaka-aineista valmistetut tuotteet sopivat vegaaneille ja ovat eläinkokeettomia. Ne eivät myöskään sisällä parabeeneja tai sulfaatteja

Lisätiedot

  • EAN: 859528006021
  • Ainesosat:

    INCIWater, Organic Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Organic Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Organic Rubus Idaeus (Raspberry) Leaf Extract, Organic Aloe Barbadensis Leaf Extract, Oenucarpus Bataua (Rahua, Ungurahua) Oil, Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol (Coconut Oil), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Stearalkonium Chloride, Organic Molasses, Panthenol, Glycine, Bursera Graveolens (Palo Santo) Oil, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Potassium Sorbate, Organic Hydrolyzed Quinoa.

  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Hiuksiin jätettävät hoitoaineet
  • Ominaisuudet: hiilineutraali, luomu, luonnonkosmetiikka, vegaaninen