Laventeli-lahjapakkaus

Laventeli-lahjapakkaus

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Lahjapakkaus ihoa rauhoittamaan

Yksityiskohdat

Weledan kaunis Laventeli-lahjapakkaus sisältää Laventeli-suihkuvoiteen 200ml sekä Laventeli-vartaloöljyn 100ml.

Ihoasi ja aistejasi hemmoitteleva ja rauhoittava laventeli hoitaa ja hemmottelee ihoasi ja mieltäsi kokonaisvaltaisesti. Laventelin rauhoittava vaikutus on parhaimmillaan kiireisen päivän päätteeksi, stressaantunutta mieltä tyynnyttämään.

Weleda - kokonaisvaltaista vartalon ihon hoitoa. Kehon ihonhoito on tärkeää niin fyysisen kuin henkisen hyvinvoinnin vuoksi. Kehon pinta, iho, on suurin elimemme, ja se joutuu jatkuvan rasituksen ja kulutuksen kohteeksi.

Vaikka vaatteet suojaavat osaa ihosta, ei vaatteiden alla olevaa ihonpintaa kannata unohtaa. Se, mitä sivelemme ihollemme imeytyy pintaa syvemmälle suoraan verenkiertoomme. Weledan vartalon ihonhoidon tuotteet ovat luonnollisia, tehokkaita ja hyvää tekeviä, ihon omia toimintoja tukevia tuotteita.

Weledan silkkimäiset öljyt, pehmeän raikkaat emulsiot ja voiteet sekä miedosti pesevät suihkuaineet ja saippuat sekä vahvistavat että suojaavat ihoa.

Lisätiedot

  • EAN: 4001638086172
  • Ainesosat: Ainesosat/suihkuvoide: Vesi, seesamiöljy, sokeritensidi, alkoholi, pesuaktiiviset aminihapot, glyseriini, karrageeni, laventeliöljy, ksantaani, maitohappo, aidot eteeriset öljyt.

    Ainesosat/Vartaloöljyt: Manteliöljy, seesamöljy, laventeliöljy, aitoja eteerisiä öljyjä.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Lahjapakkaukset
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka