Lavandiini eteerinen öljy, 30 ml

Lavandiini eteerinen öljy, 30 ml
15,50 €
( 516,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Eteerinen lavandiiniöljy on loistava valinta arjen aromaterapiaan ja siivouksenkin apuaineeksi!

Yksityiskohdat

Floramen aromaterapeuttinen lavandiini eteerinen öljy on kahden eri laventelin risteytys. Sen tuoksu muistuttaa lähinnä laventelia, mutta on vähemmän hienostunut.

Riittoisa 30 ml:n pullo.

Lavandiini  virkistää, rentouttaa ja puhdistaa ja sen tuoksu on raikas ja kamferimainen. Rauhoittavana ja tulehdusta poistavana se sopii perusöljyyn sekoitettuna erllaisiin iho-ongelmiin, kuten palovammoihin, tulehduksiin ja ihottumiin.

Lavandiini  helpottaa lihaskramppeja ja -kipuja sekä tuo jeesiä migreeniin, mutta myös rauhoittaa ja helpottaa matkustamista Höyhensaarille.

Lavandiini on aitoa laventeliöljyä edullisempi ja siksi se onkin varsin pätevä valinta käytettäväksi esimerkiksi siivouksessa desinfioimaan pintoja ja tuomaan raikasta tuoksua. Lavandiini toimii myös mitä mainioimmin pyykin viimeisessä huuhteluvedessä antamaan pyykille raikkaan laventelin tuoksun.

100 % luomu-sertifioitu ( ECOCERT ) ja kemotyypitetty aito eteerinen öljy

Ranskalaisen Florame-sarjan korkelaatuisten tuotteiden pohjana ovat huippulaatuiset, luomuviljellyt eteeriset ja kasviöljyt sekä kukkauutteet. Tarkoin valitut aktiiviainesosat ja korkeat luomupitoisuudet tekevät Floramen ihonhoitotuotteista ainutlaatuisia. Testaa ja hurmaannu laadusta!

Lisätiedot

  • EAN: 3516170019744
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Eteeriset öljyt
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen