Lasten vaahtos. calendula, 1 L, 1 l

Lasten vaahtos. calendula, 1 L, 1 l

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava vegaaninen
Reilu litran täyttöpakkaus lasten vaahtosaippualle!

Yksityiskohdat

Hellästi pesevä saippua lasten herkälle iholle sisältää luomukehäkukkauutetta, sekä raikkaasti tuoksuvia eteerisiä luomuöljyjä mm. sitruunaruohosta ja appelsiinista. Pumppupullon annostelija vaahdottaa saippuan, jolloin lasten on helpompi levittää saippuaa joka puolelle. Lisäksi vaahdon kanssa käsien peseminen on hauskempaa!

Saippua on valmistettu luomutuotetuista oliivi- ja kookosöljyistä, kasviperäisestä alkoholista ja sokeritensidistä sekä luomutuotetusta kasviperäisestä glyseriinistä. Saippualiuokseen on lisätyt luomukehäkukkauute ja luomutuotetut eteeriset öljyt tuoksuvat ja samalla hoitavat herkkää ihoa.

Kasviöljyistä valmistettu saippua biohajoaa heti käytön jälkeen. Primaarinen hajoaminen tapahtuu reagoimalla jätevesien sisältämän kalkin kanssa, jolloin pinta-aktiiviset aineet neutraloituvat muutamassa tunnissa. Syntynyt kalsiumsaippua on mikro-organismeille hajotettavassa muodossa ja siten saippua hajotesaan muuttuu vedeksi ja hiilidioksidiksi. Kaikki valmistuksessa käytettävät raaka-aineet ovat luonnollisessa muodossaan, joten ne ovat täysin biohajoavia.

Valvontamerkit: Ecogarantie, CSE, Vegan Society

Laimentamattoman liuoksen pH: 8.5–9

Lisätiedot

  • EAN: 4007547207448
  • Ainesosat: Ainesosat: oliivi- ja kookosöljyistä*, kasviperäisestä alkoholi, sokeritensidi, kasviperäinen glyseriini, kehäkukkauute* , luomutuotetut eteeriset öljyt. * = luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Lapsille, Vaahtosaippua
  • Ominaisuudet: biohajoava, vegaaninen