Lasinen kahvikuppi, sininen

470 ml
Lasinen kahvikuppi, sininen
470 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

Jocosta kahvi maistuu parhaimmalta!

Yksityiskohdat

Tässäpä sinulle tyylikäs, 470 ml:n vetoinen Joco-kahvikuppi, josta kahvi maistuu kahvilta - ei mukilta. Lasinen Joco-kahvikuppi on tyylikäs, ympäristöystävällinen ja silmää hivelevä valinta.

JOCO - JOS MAKUHERMOSI SAISIVAT VALITA
Filosofia Joco-kuppien taustalla on rehellisen simppeli: Kestävyys, maku ja tyylikkyys. Joco-kahvikupit ovat lasia - se on siis kemikaaliton ja BPA-vapaa valinta. Lasi on materiaalina klassisen tyylikäs ja järkevä: siitä ei ikinä irtoa makua kuumiinkaan juomiin.

KÄYTÄNNÖLLINEN VALINTA:
Joco-kuppien ympärillä on silikonista valmistettu panta, joka pitää juoman kuumana ja kädet viileinä. Joco-kupista juodessasi et poltu käsiäsi: kuppien kannet on suunniteltu siten, etteivät ne päästä kahvia roiskumaan kupista ulos. Joco-kuppien koko on suunniteltu siten, että ne sopivat useimpien keittimien alle - voit siis ostaa omaan, tyylikkääseen kuppiisi noutokahvia melkein mistä vaan!

JOCO ON YSTÄVÄLLINEN YMPÄRISTÖLLE
Yksi Joco-kuppi vastaa ainakin tuhatta paperista take away-kahvikuppia. Tiesitkö, että maailmassa heitetään roskiin vuosittain 225 miljardia kertakäyttöistä kahvikuppia? 50 000 000 puuta kaadetaan tämän vuoksi. Kun valitse Joco-kahvikupin, ei sinun vuoksesi tarvitse enää kaataa ainuttakaan puuta :)

TÄYDELLINEN LAHJA, JOKA ILAHDUTTAA TAATUSTI:
Joco-kuppi saa kahvikissan kehräämään! Se on huikean hieno, ihanan järkevä ja taatusti tykätty lahja kahvin tai teen ystävälle. Joco - osta toiselle sitä mitä tahtoisit itsellesikin ostettavan ;)

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 470 ml
  • EAN: 9347098000057,9347098000675
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Kestokupit, Lasi