Lasinen juomapullo, pinkki

550 ml
Lasinen juomapullo, pinkki
550 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Tämä pullo kestää sekä katsetta että käyttöä.

Yksityiskohdat

Huolettomaan ja tyylikkääseen kulautteluun sopii mitä mainioimmin apulaiseksi tämä lasinen juomapullo, joka on valmistettu lujasta borosilikaattilasista.

Silikonipäällysteinen, BPA-vapaa, konepestävä juomapullo kestää käyttöä ja katsetta (sekä kuumuuttakin) sekä myötä- että vastamäessä.

Pese ennen käyttöönottoa, kiitos.

Tilavuus 550 ml, väri: pinkki.

Lujasta lasista valmistetut NSH-juomapullot ovat turvallinen, ympäristöystävällinen ja kustannustehokas valinta. Yksinkertaisuudessaankin selkeän tyylikkäästi muotoilluista juomapulloista vesi maistuu vedelle - eikä siihen liukene mitään ylimääräisiä makuja tai aineita itse pullosta (kuten muovipullojen tapauksessa tuppaa valitettavasti käymään).

Nämä suuren suosion saavuttaneet juomapullot ovat 100 % BPA-vapaa valinta eikä niissä ole myöskään sitä melkoista kemikaalikimaraa, joka alumiinisia pulloja usein vaivaa. Kyseessä on siis kokonaisvaltaisesti turvallinen ja laadukas juomapullo, jota toden totta ei tarvitse piilotella!

NHS-juomapullo on pitkäikäinen elämänkumppani joka kestää käyttöä (ja katsetta) sekä myötä- että vastamäessä, testaa itse ja ihastu!

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 550 ml
  • EAN: 3920139201,6420615331223
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Juomapullot