Lasinen juomapullo, pinkki

550 ml
Lasinen juomapullo, pinkki
550 ml
17,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

Tämä pullo kestää sekä katsetta että käyttöä.

Yksityiskohdat

Huolettomaan ja tyylikkääseen kulautteluun sopii mitä mainioimmin apulaiseksi tämä lasinen juomapullo, joka on valmistettu lujasta borosilikaattilasista.

Silikonipäällysteinen, BPA-vapaa, konepestävä juomapullo kestää käyttöä ja katsetta (sekä kuumuuttakin) sekä myötä- että vastamäessä.

Pese ennen käyttöönottoa, kiitos.

Tilavuus 550 ml, väri: pinkki.

Lujasta lasista valmistetut NSH-juomapullot ovat turvallinen, ympäristöystävällinen ja kustannustehokas valinta. Yksinkertaisuudessaankin selkeän tyylikkäästi muotoilluista juomapulloista vesi maistuu vedelle - eikä siihen liukene mitään ylimääräisiä makuja tai aineita itse pullosta (kuten muovipullojen tapauksessa tuppaa valitettavasti käymään).

Nämä suuren suosion saavuttaneet juomapullot ovat 100 % BPA-vapaa valinta eikä niissä ole myöskään sitä melkoista kemikaalikimaraa, joka alumiinisia pulloja usein vaivaa. Kyseessä on siis kokonaisvaltaisesti turvallinen ja laadukas juomapullo, jota toden totta ei tarvitse piilotella!

NHS-juomapullo on pitkäikäinen elämänkumppani joka kestää käyttöä (ja katsetta) sekä myötä- että vastamäessä, testaa itse ja ihastu!

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 550 ml
  • EAN: 3920139201,6420615331223
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Juomapullot