Lakritsitee, 50 g

20 pussia
Lakritsitee, 50 g
20 pussia
3,35 €
( 67,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Anna lakritsin lumota mielesi ja kielesi!

"Olen suositellut tuttavilleni lakritsateetä. Sitä mainostetaan sillä, että tee vie makeanhimon pois ja se todella pitää paikkansa. Ensimmäistä kertaa teetä juodessa maku on "vieras" mutta siihen makuun tottuu pian ja lakritsatee todella vie makean himon pois."

- Johanna, Helsinki

” MUN LEMPPARI ON CLIPPERIN LAKRITSIJUURITEE, KOSKA SIINÄ ON VALTAVASTI OMAAN TERVEYTEEN LIITTYVIÄ VAIKUTUKSIA. TIETENKIN IHANA PLUSSA ON VIELÄ SE ETTÄ MAKU ON TAIVAALLINEN :)

- Padma

Yksityiskohdat

Herkullinen lakritsitee on luomutee-elämys, joka luonnollisen, lakritsanjuuresta tulevan, makeutensa ansiosta auttaa pysyttelemään kaukana karkkipurkilta. Lakritsinjuuri on monipuolinen yrtti, joka sisältää paljon aktiivisia ainesosia kuten flavonoideja. Lakritsinjuuri vahvistaa avittaa painonhallintaa ja laittaa aineenvaihduntaan vipinää. Se lisää myös vastustuskykyä, parantaa ruuansulatusta, vaikuttaa suotuisasti ihon, nivelten ja luiden terveyteen, antaa energiaa ja tekee hyvää virtsa- ja hengitysteille.

Clipper on maailmanlaajuisesti johtava reilun kaupan luomuteen, yrttiteen ja kaakaojuomien toimittaja. Clipper on pioneeri omalla alallaan ja se on tuonut markkinoille mm. alkuperäisen reilun kaupan teen, ensimmäisen luomulaatuisen Freeze-Dried -pikakahvin ja ensimmäisen luomu-kaakaojuoman.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 pussia
  • EAN: 5021991200137
  • Ainesosat: Ainesosat: Luomu lakritsanjuuri.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Pussiteet, Yrttitee
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen