Lakritsiraakapatukka, 50 g

Lakritsiraakapatukka, 50 g
2,99 €
( 59,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Suojele sademetsää patukkaa popsimalla!

Yksityiskohdat

Voimakkaasti lakritsilta maistuva patukka tuo veden kielellesi!

Tanskalaisen Ganefrydin maagisen maukkaat, mehevät ja pehmeät raakapatukat taatelista, kookoshiutaleista ja luonnollisista makuaineista – lakritsinmakuinen patukka saa arominsa makeasta lakritsiuutteesta.

Jokainen patukka maistuu juuri siltä, mitä tuotteen nimi antaa ymmärtää – maku on voimakas ja täyteläinen.

Herkuttelemalla teet myös hyvää! Jokaista ostettua Ganefryd-raakapatukkaa kohden valmistaja lunastaa yhden neliömetrin Etelä-Amerikan sademetsää luonnonsuojelualueeksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5700002005106
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Taateli*, kookos*, kaakao*, lakritsiuute*, kookosöljy*, manteliöljy*, merisuola.

  * = luomu.

  Saattaa sisältää jäämiä cashewpähkinöstä, mantelista, taatelinkivistä ja pähkinänkuorista.

  Tuotteen valmistustiloissa on mahdollisesti käsitelty gluteenia sisältäviä viljoja. Siksi tuote saattaa sisältää jäämiä gluteenista.

 • Alkuperämaa: Tanska
 • Tuotetyyppi: Energia- ja proteiinipatukat, Raakapatukat
 • Ominaisuudet: lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen