Lakritsinjuuriuutejauhe (lakritsijauhe, raakalakritsi, lakritsajauhe), 40 g

Lakritsinjuuriuutejauhe (lakritsijauhe, raakalakritsi, lakritsajauhe), 40 g
5,99 €
( 149,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Sinun puolellasi makeanhimoakin vastaan.

Yksityiskohdat

Tämä luomulaatuinen lakritsiuutejauhe on kuuluisa makeuttaja ruuanlaitossa ja leivonnassa, erityisesti käytetty jälkiruokien makeuttamiseen. Erinomainen mauste eksoottisiin ruokiin, pannacottaan ja vaniljajäätelöön. Lakritsinjuuri vahvistaa avittaa painonhallintaa ja laittaa aineenvaihduntaan vipinää. Se lisää myös vastustuskykyä, parantaa ruuansulatusta, vaikuttaa suotuisasti ihon, nivelten ja luiden terveyteen, antaa energiaa ja tekee hyvää virtsa- ja hengitysteille.

Tämä lakritsajauheversio on uutettu lakritsinjuuresta ja kuivattu jauheeksi. Siksi jauheen maku on voimakas, karkkimainen ja makea ja sitä voi syödä ihan sellaisenaan tai käyttää makeissa jälkiruoissa. Lakritsinjuuriuutejauhe on noin 20 % vahvempaa kuin tavallinen lakritsinjuurijauhe - siksi hintakin on hivenen arvokkaampi.

Lakritsanjuurijauhe antaa luonnollista makeutta, sitä käyttämällä voit säästää sokerin käytössä. Lakritsinjuurella on myös moninaisia terveyshyötyjä, kuten normaalin vastustuskyvyn, ruuansulatuksen, virtsateiden, hengitysteiden ja ihon kunnon ylläpito.

Lakritsinjuuri on herkullisen makuinen ja monipuolinen yrtti, jota on käytetty niin makeutukseen kuin lääkinnällisiin tarkoituksiin jo vuosituhansia.

Lisätiedot

  • EAN: 5765228750124
  • Ainesosat: Ainesosat: Uutettu lakritsinjuuri*
    * = luomulaatua
  • Alkuperämaa: Iran
  • Tuotetyyppi: Lakritsi, Mausteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen