Lahjakortti verkkokauppaan 20 eur

Lahjakortti verkkokauppaan 20 eur
20,00 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

Lahjo lähimmäistäsi, ilahduta ystävääsi!

Yksityiskohdat

Lahjakortti käytettäväksi Ruohonjuuren verkkokaupassa. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostohetkestä.

Saat lahjakortin joko tilauksesi mukana postitse tai halutessasi myös sähköpostitse. Lahjakortissa on koodi, joka syötetään verkkokaupan kassalla, jolloin lahjakortin summa vähennetään automaattisesti ostoksesi loppusummasta.

Jos haluat, että toimitamme lahjakortin suoraan saajalle, niin kassalla voit täyttää saajalle omat yhteystiedot. Jos tällöin haluat liittää saajalle viestin lahjakortin oheen, niin kerro siitä kassalla lisätiedot-kentässä. Esimerkiksi: "Hyvää syntymäpäivää! Terveisin äiti". Mikäli haluat antaa lahjakortin itse saajalle, ei saajan tietoja tarvitse laittaa tilaukseen.

Huomaathan, että lahjakorttia ei voi käyttää toimituskulujen maksamiseen. Riippumatta tilauksen summasta, postitse toimitetuissa tilauksissa postikulut tulevat aina tilauksen päälle. Lahjakorttia ei valitettavasti myöskään voi käyttää monessa osassa.

Huom! Vielä toistaiseksi verkkokaupan alennusjärjestelmä ei osaa huomioida lahjakortteja erilliksi, vaan myöntää niistäkin alennuksen. Valitettavasti lahjakortit eivät kuitenkaan kuulu alennusten piiriin eli vältä käyttämästä kassalla alennuskoodeja, kun ostat lahjakorttia. Jos näin kuitenkin pääsi käymään, niin tällöin lahjakortti kirjoitetaan alennetulle summalle.

Lisätiedot

  • Tuotetyyppi: Lahjakortit