Lahjakortti hoitoon: Nafha- rentouttava kasvohoito

Lahjakortti hoitoon: Nafha- rentouttava kasvohoito
110,00 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Uudistu ja rentoudu - sillä Sinä olet sen arvoinen!

Yksityiskohdat

Lahjakortti Ruohonjuuren kauneushoitolan Nafha- luonnonkosmetiikkasarjalla tehtävään, rentouttavaan kasvohoitoon, jonka kesto 75 minuuttia.

Hoidon sisältö: alkupuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus, tehoöljy, kasvojen sekä käsien tai vatsan hieronta, naamio, hoitovoide. HUOM! Tämä hoito sisältää lisäksi Nafha- silmänympäryshoidon!

Vaikutus: Rentouttava, syvähoitava kokemus, joka saa ihosi hengittämään ja voimaan paremmin.

Helli siis ihoasi rentouttavalla kasvohoidolla, perinteisten marokkolaisten kauneudenhoitoaineiden: argania- ja kaktusviikunaöljyjen tehostamilla, uudistavilla ja parantavilla vaikutuksilla! Nafha on arabiankieltä ja tarkoittaa hengittämistä.

Ruohonjuuren kauneushoitola (jossa tämän lahjakortin voi käyttää) palvelee Kampin Ruohonjuuren yhteydessä, osoitteessa Salomonkatu 5, 00100 Helsinki.

Ajanvaraus hoitolaan www.varaaheti.fi/ruohonjuuri tai soittamalla puh. 040 637 8530

Lahjakortin saajan tulee varata hoitoaikansa em. puhelinnumeroon soittamalla tai em. sähköistä ajanvarauspalveluamme käyttämällä, niin terveyttä tukeva hemmotteluhetki järjestyy muitta mutkitta. Lämpimästi tervetuloa!

Jos haluat, että toimitamme lahjakortin suoraan saajalle, niin kassalla voit täyttää saajalle omat yhteystiedot. Jos tällöin haluat liittää saajalle viestin lahjakortin oheen, niin kerro siitä kassalla lisätiedot-kentässä. Esimerkiksi: "Hyvää syntymäpäivää! Terveisin äiti".

Lahjakortti on voimassa 6 kk ja se käy maksuvälineenä Ruohonjuuren kauneushoitolassa.

Lisätiedot

  • EAN: 8027
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hoitolahjakortit
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka