Lahjakortti hoitoon: Magnesium-jalkakylpy

20 minuuttia
Lahjakortti hoitoon: Magnesium-jalkakylpy
20 minuuttia

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka
Kylve kivut pois!

Yksityiskohdat

Lahjakortti Ruohonjuuren kauneushoitolan Magnesium-jalkakylpyyn, jonka kesto on 20 minuuttia. Hoito sisältää kylvyn magnesium-hiutalein ryyditetyssä vedessä sekä hoitavan jalkavoiteen levittämisen kylvyn jälkeen.

Kylpiessä magnesium imeytyy suoraan ihon läpi kudoksiin. Tämä terveyttäsi edistävä magnesium-kylpy virkistää jalkoja, vähentää kipuja ja kramppeja. Testaa ja totea teho!

Ruohonjuuren kauneushoitola (jossa tämän lahjakortin voi käyttää) avataan tammikuun puolivälissä Kampin Ruohonjuuren yhteyteen, osoitteeseen Salomonkatu 5, 00100 Helsinki.

Ajanvaraus hoitolaan www.varaaheti.fi/ruohonjuuri tai soittamalla puh. 040 637 8530

Lahjakortin saajan tulee varata hoitoaikansa em. puhelinnumeroon soittamalla tai em. sähköistä ajanvarauspalveluamme käyttämällä, niin terveyttä tukeva hemmotteluhetki järjestyy muitta mutkitta. Lämpimästi tervetuloa!

Jos haluat, että toimitamme lahjakortin suoraan saajalle, niin kassalla voit täyttää saajalle omat yhteystiedot. Jos tällöin haluat liittää saajalle viestin lahjakortin oheen, niin kerro siitä kassalla lisätiedot-kentässä. Esimerkiksi: "Hyvää syntymäpäivää! Terveisin äiti". Mikäli haluat antaa lahjakortin itse saajalle, ei saajan tietoja tarvitse laittaa tilaukseen.

Lahjakortti on voimassa 6 kk ja se käy maksuvälineenä Ruohonjuuren kauneushoitolassa.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 20 minuuttia
  • EAN: 8001
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hoitolahjakortit
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka