Lahjakortti HCA-mittaukseen, 1. käynti

Lahjakortti HCA-mittaukseen, 1. käynti

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Lahjakortti, josta on hyötyä.

Yksityiskohdat

Lahjakortti HCA-mittaukseen (ensimmäinen käynti), kesto noin 25 minuuttia.

Mittauksen tekee dipl. ravinto- ja fytoterapeutti Kampin Ruohonjuuren yhteydessä sijaitsevassa hoitolassa.

Health Concept Analyzer -mittaus sisältää 13 osa-aluetta, konsultaation, eli sanallisen läpikäynnin mittaustuloksista ja meilitse koosteraportin asiakkaan sähköpostiin. Asiakkaan niin halutessa tämän lisäksi hintaan sisältyy tuoteneuvonta.

Mittauksessa tarkastellaan seuraavia asioita:
Sydän ja verenkierto, ruuansulatustoiminta, aivot ja keskushermosto, luunpinnan mineraalitiheys, kivennäisaineet, vitamiinit, aminohapot, koentsyymit, immuunijärjestelmä, haitalliset aineet, raskasmetallit, fyysinen perustaso ja iho.

Mittaus perustuu kehon sähkömagneettiseen säteilyyn ja siinä yhdistyvät lääketieteen, bioinformatiikan, sähkötekniikan ja muiden tieteenalojen innovaatiot.

Huomioithan seuraavat asiat mittaukseen tullessasi:
Mittaus tapahtuu pitämällä 1-2 minuuttia sensoria jommassa kummassa kädessä. Laite lähettää matalaa sähkömagneettista säteilyä, jonka tietokone tulkitsee.
Sormukset otetaan mittauksen ajaksi pois.
Kofeiinijuomia ei tule nauttia tuntiin ennen mittausta.

Jos on Sinulla on sydämentahdistin, valitettavasti mittausta ei voi tehdä. Jos Sinulla on keinonivel vain toisella puolella, niin mittaus onnistuu laittamalla sensori toiseen käteen.

Ihmiskehon lähettämät sähkömagneettiset aallot kertovat myös elimistön tilasta, sillä ne vaihtelevat ihmisen terveydentilan mukaan. Näitä sähkömagneettisia aaltoja tulkitsemalla voidaan saada viitteitä kehon tilasta.

Heikon magneettikentän taajuus ja energia voidaan määritellä kädessä pidettävällä sensorilla. Mittauslaitteeseen on määritetty oireiden ja ravitsemusindikaattorien normaalit värähtelytaajuudet. Laite vahvistaa niitä, ja lähettää ne edelleen tietokoneen analysoitaviksi. Lopuksi niille annetaan vastaava negatiivinen tai positiivinen kvanttiarvo. Kvanttiarvo osoittaa oireen tai ravintoaineen puutteen luonteen ja tilan viitteellisesti.

Tämän lahjakortin voi käyttää Kampin Ruohonjuuren yhteydessä sijaitsevassa hoitolassa, osoitteessa Salomonkatu 5, 00100 Helsinki.

Ajanvaraus: www.varaaheti.fi/ruohonjuuri tai soittamalla puh. 040 637 8530

Lahjakortin saajan tulee varata aikansa em. puhelinnumeroon soittamalla tai em. sähköistä ajanvarauspalveluamme käyttämällä, niin terveyttä tukeva hetki järjestyy muitta mutkitta. Lämpimästi tervetuloa!

Jos haluat, että toimitamme lahjakortin suoraan saajalle, niin kassalla voit täyttää saajalle omat yhteystiedot. Jos tällöin haluat liittää saajalle viestin lahjakortin oheen, niin kerro siitä kassalla lisätiedot-kentässä. Esimerkiksi: "Hyvää syntymäpäivää! Terveisin äiti". Mikäli haluat antaa lahjakortin itse saajalle, ei saajan tietoja tarvitse laittaa tilaukseen.

Lisätiedot

  • Tuotetyyppi: Hoitolahjakortit