Lacticol - fermentoitu maitohappobakteerijuoma, 200 ml

Lacticol - fermentoitu maitohappobakteerijuoma, 200 ml
13,95 €
( 69,75 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Kulauta kroppasi entistäkin ehommaksi!

Yksityiskohdat

Maan mainioimmista aineksista punajuuresta ja lehtikaalista pitkäaikaisella fermentointimenetelmällä valmistettu tiivis probioottijuoma. 
No tämän jos jonkun suolistosi ja vatsasi ostaisi, joka sisältää runsaasti eläviä maitohappobakteereita,luonnollista maitohappoa (L+), entsyymejä ja vitamiineja.

Tästä täysin lisäaineettomasta ja vegaanisesta tiivisteestä valmistat n. 4 litraa suolen ylintä ystävää, joka hellii ja rauhoittaa vatsaasi sekä auttaa ravintoaineita imeytymään kehoosi paremmin. Suolistossa on 1,5 kg bakteereja - se on 10 kertaa enemmän kuin solujen määrä koko ihmiskehossa. Suolisto on hyvinvoinnin alkulähde ja siksi siitä kannattaakin pitää hyvää huolta!

Tiesithän, että suoliston kunnolla on suora vaikutus aivojen toimintaan ja sitä kautta esimerkiksi mielialaan? Ei turhaan sanotaan, että suolisto on ihmisen toiset aivot! Kun pidät hyvää huolta suolistosi bakteerikannasta, huolehdit samalla terveydestäsi varsin kattavasti. 

Lacticol on täysin lisäaineeton, kasviperäinen maitohappofermentoitu juoma, joka on tehty luomupunajuuresta ja lehtikaalista. 
Sopii hyvin vaikka paaston kaveriksi, voit vetää sen shottina tai sekoittaa vaikka salaatinkastikkeeseen tai juomaasi.

Annostus: 2-6tl päivässä

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 8422947060251
  • Ainesosat: Vihannestuoremehut lehtikaalista* (Brassica oleracea L.) ja punajuuresta* (Beta vulgaris L var. rapa), maitohappo, maitohappobakteerit valmistushetkellä 2x108 pmy**/g. (Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus). *= Viljelty ilman kasvinsuojeluaineita. **= 200 miljoonaa elävää bakteeria/gramma.
  • Alkuperämaa: Espanja
  • Tuotetyyppi: Entsyymivalmisteet, Probiootit
  • Diet: gluteeniton, paasto, vegaani, vegaaninen
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen