Kynsilakka 75 - Dark Melody (kausisävy), 5 ml

Kynsilakka 75 - Dark Melody (kausisävy), 5 ml

Normaali hinta: 7,95 €

Special Price 5,50 €

( 1 100,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Tyylikäs tuttavuus, viininpunainen viettelijä!

Yksityiskohdat

Kynsilakka 75 - Dark Melody on runsaspigmenttinen, kimalteleva, rusehtavan viininpunainen sävy.

Bohon kynsilakat ovat ekologisia ja vegaanisia. 

Bohon kynsilakoissa on käyteetty mm. puuvillaa, perunaa, maissia, kassavaa sekä vehnää.

Lasi on kierrätettävää, korkki on PEFC® sertifioitua saarnipuuta, joka saadaan kestävän kehityksen mukaan hoidetusta metsästä.

Jokaiseen kynsilakkapulloon on merkattu värikoodin alapuolelle kasviraaka-aineiden prosenttiosuus tuotteessa, tämä vaihtelee sävyittäin.

Boho Green on ranskalainen vallankumouksellinen kosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät ennennäkemättömällä tavalla eettisyys-ekologisuus-kuluttajaystävällinen hinta. Kaikki tuotteet ovat luonnonmukaisia #9- ja #10 -vapaita ja tuotteissa on paljon luomulaatuisia raaka-aineita.

Boho on värien iloittelua –ekologista ja eettistä ajattelua – ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin. Boho Green tarjoaa laajan valikoiman meikkituotteita jokapäiväiseen käyttöön ja juhlaan. Tuotteiden laaja värivalikoima mahdollistaa myös ammattimaisen käytön mm. hää- ja juhlaehostuksiin. Bohon pakkaukset ovat niin pitkälle kuin mahdollista pahvisia, lisäksi käytetään lasia ja saarnipuuta. Boho välttää ns. ylipakkaamista, tämän vuoksi tuotteet ovat ilman ulkopakkauksia/sellofaaneja.

Lisätiedot

  • EAN: 3760220173348
  • Ainesosat: INCI : BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ISOSORBIDE DICAPRYLATE/CAPRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ALCOHOL, CI 77499 (IRON OXIDES), STEARALKONIUM BENTONITE, ISOPROPYL ALCOHOL, CALCIUM ALUMINIUM BOROSILICATE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), DIACETONE ALCOHOL, N-BUTYL ALCOHOL, SILICA, TRIMETHYLPENTANEDIYL DIBENZOATE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), PHOSPHORIC ACID, TIN OXIDE, ALUMINA.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Kynsilakat
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen