Kylmänroppi-yrttiuute, 50 ml

Kylmänroppi-yrttiuute, 50 ml
14,99 €
( 299,80 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon luomu maakunta
Sisäistä lämpöä kotoisista yrteistä

"Jos ei tällä olo parane, niin ihme on! Kotimainen Kylmänroppi sisältää auringonhattua, siankärsämöä, inkivääriuutetta ja propolista. Käytän mieluusti suoraan nieluun (mikä on aika täräyttävä kokemus) mutta ikävä tuntemus kaikkoaa oitis! Lempeämmin Kylmänroppi menee teen tai muun juoman kanssa."

- Riikka"Kylmän kauden supertuote - kaikki tärkeät yrtit taistelevat apunani silloin, kun vastustuskykyni on heikentynyt ja olo on kuin olmilla."

- Kati

Yksityiskohdat

Tehotipat kylmettymisen jälkeen. Viiden yrtin ja propoliksen yhdistelmä auttaa sinua silloin, kun tarvitaan lisää puhtia taistelussa syksyn ja kylmyyden tuomia ongelmia vastaan.

Arvoisa lukija. Frantsilan Luomuyrttitila ei ole lainsäätäjän mukaan lääketehdas. Tästä johtuen valmistamamme tuotteet kuuluvat elintarvike-, tai kosmetiikkalain alaisiin tuotteisiin. Koska laki rajoittaa elintarvikkeiden sairauksia parantavien tai terveyttä edistävien vaikutuksien esille tuomisen markkinoinnissa, emme voi niistä tässä tämän enempää kertoa.

Käyttö: Aikuisille 20 tippaa 3 kertaa päivässä veden kera. Pikkulapsille ikävuosien mukaan alkaen 3:sta tipasta. Esim. 3-vuotiaalle 3 tippaa. Alle 1-vuotiaille tipat kuumaan veteen, jotta alkoholi haihtuisi pois.

Ulkoisesti suoraan herpekseen tai hyönteisen puremaan. Kurkun kurlaukseen mielellään hieman laimennettuna.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6416384040121
 • Ainesosat:
  Ainesosat / INCI: 

  Alcohol (alkoholi)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, uutos)*, Echinacea purpurea (kaunopunahatun juuri, uutos)*, Zingiber officinale (inkiväärin juuri, uutos)*, Propolis (mehiläisen kittivaha), Thymus vulgaris (timjami)*, Armoracia rusticana (piparjuuren juuri, uutos)*. 

  *=luomulaatua.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Yrttiuutteet
 • Ominaisuudet: laktoositon, luomu, maakunta