Kvinoajauho, 400 g

Kvinoajauho, 400 g
3,95 €
( 9,88 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Gluteenittoman leivonnan taikajauho!

Yksityiskohdat

Kvinoa on pinaatille ja punajuurelle sukua oleva gluteeniton yrtti, jota on viljelty Andeilla jo viiden tuhannen vuoden ajan. Kvinoa, tai quinoa on Etelä-Amerikassa yksi keittiön perusraaka-aineista.

Kvinoa sisältää mm. ravintokuitua, 
kaikkia välttämättömiä aminohappoja oikeassa suhteessa. Siinä on myös huomattavasti enemmän proteiinia kuin muissa viljakasveissa.

Kvinoajauho sopii erinomaisesti gluteenittomaan leivontaan.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 211931,6430055211931,6430055216011
 • Ainesosat: Ainesosat: kvinoa*.*=luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:

  Energiaa (kJ / kcal), 1492 / 357
  Rasvaa (g), 6,1
  - josta tyydyttynyttä rasvaa (g), 0,7
  Hiilihydraatteja (g), 57,2
  - josta sokereita (g), 4,9
  Proteiinia (g), 14,1
  Suolaa (mg), 12,7
 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Quinoa
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen