Kuusenkerkkäjauhe, pieni pussi, 6 g

Kuusenkerkkäjauhe, pieni pussi, 6 g
5,99 €
( 998,33 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu

Ruohonjuuren parhaaksi superfoodiksi valittu kerkkäjauhe tuo metsän maut kielellesi!

“Pirtsakka kuusenkerkkälatte starttaa päivän kuin päivän!”

- Jasmini

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Arctic Warriorsin Kerkkäjauhe valittiin Ruohonjuuren parhaaksi superfoodiksi?

Raadin perustelut: “Arctic Warriors -sarjan Kerkkä on innovatiivinen kunnianosoitus Suomen luonnon antimille. Herkullinen, monikäyttöinen ja terveellinen kerkkäjauhe taipuu moneen aina latte-juomista leivonnaisiin. Ruohonjuuri arvostaa suuresti sinnikästä ja rohkeaa pienyritystä kerkkäjauheen takana.”

Entäs tiesitkö, että Arctic Warriorsin KERKKÄ-kuusenkerkkäjauhe sai kunniamaininnan Vuoden Luomutuote 2019 -kilpailussa? Eikä ollenkaan suotta!

– Kunniamaininnalla haluamme nostaa esille Suomen metsien vajaakäytetyt keruutuoteaarteet, joiden markkina etenkin luomusertifioituina kasvaa kansainvälisesti hurjaa vauhtia, Luomuliiton elintarvike- ja keruuasiantuntija Jaana Elo perusteli valintaa.

Pakastekuivauksen ansiosta Kerkkä-jauheessa on visusti tallella intensiivinen ja aito metsäinen tuoksu ja maku, jotka hurmasivat kilpailun tuomariston.

Kuusenhumina korvissa ja ajatukset siirtyvät metsään kuusen juurelle. Se on tunne, jonka Kerkkä-kuusenkerkkäjauhe herättää. Pakastekuivattu Kerkkä-kuusenkerkkäjauhe huumaa pelkällä tuoksullaan. Kuusenkerkät on kerätty villinä Lapin luonnosta. Pakastekuivauksen ansiosta tuotteessa on säilynyt kuusenkerkän arvokkaat ravintoaineet sekä huumaava tuoksu ja aromi.

Raikas kuusenkerkkäjauhe sisältää A- ja C-vitamiinia, hivenaineita ja antioksidantteja.

Kuusenkerkkää on perinteisesti käytetty mm. virkistävänä teenä. Hunajan kanssa kuusenkerkkä-tee maistuu ihanteellisesti.

KÄYTTÖOHJE:

1 teelusikallinen päivässä esim. smoothiessa, teessä, puurossa, jogurtissa tai mausteena mm. liharuokien, marinadien sekä kalan maustamiseen. Kokeile myös erilaisiin juomiin! 

            Huom. Säilytäthän tuotteen kuivassa ja viileässä.

Lisätiedot

 • EAN: 6430055010688
 • Ainesosat:

  Ainesosat: Kuusenkerkkä*.

  *luomutuotantoa. 

  Ingredienser: Granskott*.

  *ekologisk.

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Ominaisuudet: luomu