Kurkumashotti, 70 ml

Kurkumashotti, 70 ml
2,75 €
( 39,29 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Lämmittävä kurkumashotti on hyvää tekevä valinta!

Yksityiskohdat

Lämmittävä kurkumashotti vaalii vastustuskykyäsi ja maistuu mahtavalta! Valmistettu puristetusta täysomena- ja kurkumamehusta, ripauksesta sitruunaa, chiliä ja mustapippuria. Tämä tulinen tuttavuus on todella kukkea kulauteltava esimerkiksi lentsuaikaan! Kokeile ja innostu itsekin!

Tämän tuotteen sisältämä mustapippuri saa vastustuskykysi kukoistamaan, parantaa ruuansulatusta, toimii antioksidanttina, saa ihonkin ihanaksi sekä on hyväksi hermostolle ja maksalle. Lisäksi mustapippuri pelaa mainiosti yhteen kurkuman kanssa!

HUOM! Tiedäthän sen, että kurkumashottikaan ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

Vinkkaamme lisäksi: Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.

PS: Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

 • EAN: 5020934007062
 • Ainesosat: Ainesosat: puristettu täysomenamehu* (84%), puristettu kurkumamehu* (15%), sitruunamehu, chiliaromi (0,5%), mustapippuriuute, antioksidantti: askorbiinihappo. *=luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:
  Energia 197 kJ/47 kcal
  Rasvaa 0 g
  Hiilihydraatteja 10,2 g
  mistä sokereita 9,4 g
  Proteiineja <0.5g
  Suola 0 g
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Terveysjuomat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen