Kurkumakapselit (kurkumajuuriuute), 35 g

60 kapselia
Kurkumakapselit (kurkumajuuriuute), 35 g
60 kapselia
32,90 €
( 940,00 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Kurkumalla pöpöt pinteeseen!

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että kurkuma taistelee sinun puolellasi kaiken maailman vaivoja vastaan? Kurkuma (Curcuma longa) on voimakkaan keltainen mausteyrtti, jota on perinteisesti käytetty Etelä-Aasian keittiöissä, mutta myös lääkinnällisissä tarkoituksissa. Sisäisen nautinnon lisäksi tätä ihanuutta kannattaa kokeilla myös ulkoisiin vaivoihin sen rauhoittavien ominaisuuksien johdosta.

Solgarin kurkumakapselit ovat äärimmäisen näppärä tapa nauttia terveyshyödyistään kuuluisaa kurkumaa! Testaa ja totea teho!

Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, joka kannattaa oitis napata "sisäiseksi sankarikseen".

Kurkuman hyödyt ja käyttö terveyden tukena:
Maustekäytön lisäksi kurkuman ansiot terveyden tukena ovat yltäneet viime aikoina paljon entistä laajempaan tietoisuuteen.

Kurkuman käytön hyödyt perustuvat suurimmaksi osaksi sen sisältämään kurkumiiniin, joka pitää huolta luista ja nivelistäsi. Kurkumiinilla on myös antioksidanttisia vaikutuksia.

Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkuma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa.


Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, jonka tehoa hyvinvoinnin monipuolisena edistäjä ei turhaan ylistetä!

Ravintolisä aikuisille. 1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • Pakkauskoon lisätiedot: 60 kapselia
  • EAN: 33984041615
  • Ainesosat: 1 kapselin sisältö: Standardoitu Kurkuma-juuriuute (372 mg kurkuminoideja [93 %]) 400mg. Muita aineita: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi, antioksidanttijauhe (betakaroteeni-askorbiinihappo) .
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Kurkuma