Kurkuma-latte, inkivääri (peltipurkki), 60 g

Kurkuma-latte, inkivääri (peltipurkki), 60 g
9,99 €
( 166,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Ruohonjuuren raadin suosikkituote: Kurkumamaitoa nyt käden käänteessä - tulehduksiakin vastaan!

"Kurkuma latte on ihan timattia tavaraa. Kurkumaa, mustapippuria, inkivääriä hyvässä suhteessa toisiinsa nähden. Sekoitan yleensä kuumaan kauramaitoon. Toimii."

- Tommi

"Tein sen Sonnentorin aineksesta kurkuma lattea kauramaitoon ja täytyy kyllä sanoa etten muista milloin olisin viimeks juonut mitään näin hyvää ja mausteikasta! Tämä auyrvedisen golden milkin eli kurkumamaidon valmistamiseen tarkoittettu mausteseos on täysin luomua ja sisältää kurkumaa, Ceylonin kanelia, kaakaota, inkivääriä, vaniljaa, lakritsijuurta ja mustapippuria. Kertakaikkisen ihanan makuinen ja sielulle hyvää tekevä juoma!"

- Ciia

“Mainion makuinen ja terveellisiä ainesosia pursuava juoma kaltaiselleni kahvin vieroksujalle. :)”

- Mili

Yksityiskohdat

Tiesitkö, että Ruohonjuuren henkilökunta valitsi Sonnentor-sarjan Kurkuma latte -ainekset vuoden parhaiksi lämpimiksi juomiksi?

Kurkuman moninaiset hyödyt kietaiset kitusiisi varsin herkullisesti tämän näppäräkäyttöisen juoma-aineksen avulla! Lisää vain vettä ja (kasvi)maitoa ja sekoita: mahtava makumatka voi alkaa! Kurkuma latte -aineksissa terveellisyys ja mahtava maku todella paiskaavat kättä, raatimme ylistää.

Tässäpä terveytesi tueksi maultaan huisin herkullinen ja näppärästi käyttövalmis maustesekoitus auyrvedisen golden milkin eli kurkumamaidon valmistamiseen.

Tervehdyttävä ja hyvänmakuinen mausteseos sisältää mm. kurkumaa, kanelia sekä kehoa lämmittävää inkivääriä.

Golden milk eli kurkumamaito on mausteinen juoma, joka mm. taistelee edistää nivelten hyvinvointia.

Käyttö:
Lisää kurkumasekoitusta valitsemaasi kasvismaitoon, esim. mantelimaitoon ja kiehauta hetkinen. 1 tl kurkuma latte -ainesta sekoitetaan 200 ml lämmintä (kasvi)maitoa. Jos tahdot, voit makeuttaa juoman esimerkiksi hunajalla.

Seoksessa on jo mukana mustaapippuria, joka tekee tästä tuotteesta vielä entistäkin ehomman!

VINKKI:
Lisätehoa juomaan saat lorauttamalla valmiin juoman sekaan pikkuisen MCT- tai kookosöljyä. Nauti ja ihastu!

Tämän tuotteen sisältämä, terveysvaikutuksistaan ja pikantista maustaan kuuluisaksi tullut inkivääri edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta.

Tämän tuotteen sisältämän kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, joka kannattaa oitis napata sisäiseksi sankarikseen.

Kurkuman hyödyt ja käyttö terveyden tukena:
Maustekäytön lisäksi kurkuman ansiot terveyden tukena ovat yltäneet viime aikoina paljon entistä laajempaan tietoisuuteen.

Kurkuman käytön hyödyt perustuvat suurimmaksi osaksi sen sisältämään kurkumiiniin, joka pitää huolta luista ja nivelistäsi. Kurkumiinilla on myös antioksidanttisia vaikutuksia.

Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkuma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa.


Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, jonka tehoa hyvinvoinnin monipuolisena edistäjä ei turhaan ylistetä!.

Lisätiedot

  • EAN: 9004145098312
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Kurkuma* 53%, kaneli*, inkivääri* 15%, muskotti*, kardemumma*, mustapippuri*, sahrami*

    * = luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Itävalta
  • Tuotetyyppi: Inkivääri, Kurkuma, Maustesekoitukset
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen