Kurkuma, jauhettu, 250 g

Kurkuma, jauhettu, 250 g
8,95 €
( 35,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Kurkumajauhetta terveytesi tueksi!

“Kurkuma on todella monikäyttöinen: Ruuanlaitossa, juomissa (Golden milk, suosittelen), hiusten värjäämisessä, hampaiden valkaisuun jne. Kurkumalla on myös paljon terveyshyötyjä, poistaa mm. tulehdusta kehosta.”

- Padma“Kurkumasta on moneen hommaan: golden milkiin, curry-ruokiin, hampaiden valkaisuun, riisin joukkoon, munakkaaseen, kasvissosekeittoon jne.”

- Marianne"Chiavanukkaisiin, smoothieihin, itsetehtyihin jäätelöihin kookoksen, mangon ja banaanin kaveriksi…"

- Jonna

Yksityiskohdat

Tässäpä riemuksesi iso säästöpakkaus luomukurkumaa. "Intian sahrami" tuo ruoka-annoksiisi upeaa kullankeltaista sävyä.

Kurkuma, eli Curcuma longa, on voimakkaan keltainen mausteyrtti, jota on perinteisesti käytetty Etelä-Aasian keittiöissä, mutta myös lääkinnällisissä tarkoituksissa. Sisäisen nautinnon lisäksi tätä ihanuutta kannattaa kokeilla myös ulkoisiin vaivoihin sen rauhoittavien ominaisuuksiensa johdosta.

Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, joka kannattaa oitis napata "sisäiseksi sankarikseen".

Kurkuman hyödyt ja käyttö terveyden tukena:
Maustekäytön lisäksi kurkuman ansiot terveyden tukena ovat yltäneet viime aikoina paljon entistä laajempaan tietoisuuteen.

Kurkuman käytön hyödyt perustuvat suurimmaksi osaksi sen sisältämään kurkumiiniin, joka pitää huolta luista ja nivelistäsi. Kurkumiinilla on myös antioksidanttisia vaikutuksia.

Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkuma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa.


Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, jonka tehoa hyvinvoinnin monipuolisena edistäjä ei turhaan ylistetä!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430033175491
  • Ainesosat: Aineosat: Kurkuma*
    * = luomulaatua
  • Alkuperämaa: Guatemala
  • Tuotetyyppi: Kurkuma, Mausteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen