Kurkuma, jauhettu, 250 g

Kurkuma, jauhettu, 250 g
8,95 €
( 35,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Kurkumajauhetta terveytesi tueksi!

“Kurkuma on todella monikäyttöinen: Ruuanlaitossa, juomissa (Golden milk, suosittelen), hiusten värjäämisessä, hampaiden valkaisuun jne. Kurkumalla on myös paljon terveyshyötyjä, poistaa mm. tulehdusta kehosta.”

- Padma“Kurkumasta on moneen hommaan: golden milkiin, curry-ruokiin, hampaiden valkaisuun, riisin joukkoon, munakkaaseen, kasvissosekeittoon jne.”

- Marianne"Chiavanukkaisiin, smoothieihin, itsetehtyihin jäätelöihin kookoksen, mangon ja banaanin kaveriksi…"

- Jonna

Yksityiskohdat

Tässäpä riemuksesi iso säästöpakkaus luomukurkumaa. Intian sahrami tuo ruoka-annoksiisi upeaa kullankeltaista sävyä.

Kurkuma, eli Curcuma longa, on voimakkaan keltainen mausteyrtti, jota on perinteisesti käytetty Etelä-Aasian keittiöissä, mutta myös lääkinnällisissä tarkoituksissa. Sisäisen nautinnon lisäksi tätä ihanuutta kannattaa kokeilla myös ulkoisiin vaivoihin sen rauhoittavien ominaisuuksiensa johdosta.

Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, joka kannattaa oitis napata sisäiseksi sankarikseen.

Kurkuman hyödyt ja käyttö terveyden tukena:
Maustekäytön lisäksi kurkuman ansiot terveyden tukena ovat yltäneet viime aikoina paljon entistä laajempaan tietoisuuteen.

Kurkuman käytön hyödyt perustuvat suurimmaksi osaksi sen sisältämään kurkumiiniin, jolla on mm. antioksidanttisia vaikutuksia.

Kurkuma taistelee monipuolisesti terveytesi tukena mm. tukien maksan, hengitysteiden ja hermoston hyvinvointia. Nappaa siis kurkuma sisäiseksi sankariksi ja pidä sen avulla vastustuskyky kunnossa ja kolesterolinkin kurissa.


Kurkuman käytön hyödyt keskittyvät sen sisältämään kurkumiiniin, jonka tehoa hyvinvoinnin monipuolisena edistäjä ei turhaan ylistetä!Lisätiedot

  • EAN: 6430033175491
  • Ainesosat: Aineosat: Kurkuma*
    * = luomulaatua
  • Alkuperämaa: Ei
  • Tuotetyyppi: Kurkuma, Mausteet
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen