Kurkkupastilli, manuka + echinacea, 22 g

Kurkkupastilli, manuka + echinacea, 22 g
9,75 €
( 443,18 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Kurkkukivulle kyytiä luonnollisesti!

Yksityiskohdat

Karhean kurkun ylin ystävä on tämä 89 % aktiivista manuka-hunajaa, vastustuskykyä buustaavaa auringonhattu-uutetta ja antiseptistä propolis-uutetta sisältävä tehopastilli, jossa ei ole lainkaan lisättyä sokeria.

Hyvältä maistuva pastilli saa melkein ihmeitä aikaan - testaa ja tote teho!

Tämän tuotteen sisältämä Echinacea eli auringonhattu lievittää ylähengitysteiden haasteita, parantaa virtsateiden terveyttä ja vahvistaa vantterasti vastustuskykyä.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5060138630499
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Aktiivinen manuka-hunaja (89%), Echinacea-uute (0,5%), propolis (0,5%), kassavatärkkelys (10%).
  • Alkuperämaa: Uusi-Seelanti
  • Tuotetyyppi: Pastillit
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon