Kuparitabletit, 49.5 g

90 kpl
Kuparitabletit, 49.5 g
90 kpl
9,95 €
( 201,01 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
Hyödyksi keskushermostolle, iholle, hiuksille ja raudan imeytymiselle.

Yksityiskohdat

Hyödyksi keskushermostolle, iholle, hiuksille ja raudan imeytymiselle.
Terveytesi tueksi kuparitabletit, joissa on yhdessä puristeessa päivän saantisuositus hyvin imeytyvää kupariglukonaattia. 

Sokeriton, laktoositon, gluteeniton, hiivaton valinta. 

Kupari on kivennäisaine jota tarvitaan mm. raudan kuljetukseen, punasolujen toimintaan, kollageenin ja elastiinin muodostukseen. Se on tärkeä antioksidantti joka suojaa soluja hapetusstressiltä. 

Kupari on elämän jatkumiselle tärkeä ravintotekijä, joka psallistuu entsyymeihin ja muihin proteiineihin sitoutuneena mm. energia-aineenvaihduntaan, raudan aineenvaihduntaan, antioksidanttipuolustukseen ja keskushermoston toimintaan. 

Elimistö ei varastoi kuparia joten sitä tulisi saada jatkuvasti. 

Päivittäinen saantisuositus on 2000 mikrogrammaa (2 mg), mutta useat tutkimukset ovat osoittaneet monilla kuparinpuutosta. Kuparinpuutoksessa 3mg:n annoksella punasolujen kuparipitoisuus nousee muutamassa kuukaudessa, merkittävä nousu tapahtuu noin 6 kk:n kuluttua. 

Huom! Sinkki haittaa kuparin imeytymistä, joten lisäkupari on tarpeen jos käyttää sinkkiä yli kuukauden ajan. Sinkki ja kupari suositellaan otettaviksi eri aikaan vuorokaudesta. 

Sikiön kehityksessä kuparilla on ensiarvoinen tehtävä maksan ja sydämen kehitykselle. Varsinkin raskauden kolmen viimeisen kuukauden aikana sikiö varastoi kuparia maksaan ja sydämeen kehon tulevaa nopeaa kasvukautta varten. 

Kuparia tarvitaan valkosolujen aineenvaihdunnassa, sidekudosta muodostamassa, aivojen ja lisämunuaisten toiminnassa. Se osallistuu ihon tumman väriaineen, melaniinin tuottamiseen. Kupari edistää myös hiusten normaalia pigmentoitumista.Kupari muuttaa raudan käyttökelpoisempaan muotoon - kuparinpuutos voi johtaa anemiaan vaikka elimistössä olisi tarpeeksi rautaa muodostamaan punasoluja 

Hyviä kuparin lähteitä ravinnossa ovat mm. maksa ja sisäelimet, täysjyväviljatuotteet, peruna, pähkinät, palkokasvit ja äyriäiset. 

Brändi: Biomed
Pakettikoko: 90 kpl / 49,5 g 
Yksikköhinta: 201,01 € / kg 
Alkuperämaa: Suomi

 

.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 90 kpl
 • EAN: 6417152061027
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Mikrokiteinen selluloosa, muunneltu tärkkelys, polyetyleeniglykoli 4000, kupariglukonaatti, magnesiumstearaatti.
  Valmistettu Suomessa.
  Ravintoaineet / tabletti:
  Kuparia, 2000 mg

  Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Kupari
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen