Kuorittu hampunsiemen, 300 g

Kuorittu hampunsiemen, 300 g

Normaali hinta: 10,95 €

Special Price 8,99 €

( 29,97 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Kotimainen terveyspommi.

“Näitä täytyy aina olla kaapissa! helppo ja hyvänmakuinen proteiinin ja omegoitten lähde esim puuron sekaan tai smoothieen!”

- Roosa

"Pähkinäisen makuiset siemenet sopivat oivallisesti salaatteihin, leivälle tai vaikka puuron joukkoon. Lisäksi saat hyviä rasvahappoja, proteiinia ja kuitua."

- Salla

"Pähkinäisen makuinen kuorittu hampunsiemen tuo kermaisuutta esim. smoothieen ja hyviä rasvahappoja mysliin, salaattiin, ruoan päälle ripoteltuna. Impolan kuorettomat hampunsiemenet ovat todella laadukas kotimainen tuote. Hyvä hinta-laatusuhde ja varsinainen ekoteko!"

- Hanna

Yksityiskohdat

Kotimainen kuorittu hampunsiemen Impolan tilalta, Kämmäkän kylästä Pirkanmaan Sastamalasta.

Kuoritussa hampunsiemenessä on herkullinen, pähkinäinen maku ja huikea ravintosisältö. Hampun aminohappokoostumus sisältää kaikki ihmiselle tärkeät rasvahapot oikeassa suhteessa ja helposti imeytyvässä muodossa. Hampunsiemenet sisältävät runsaasti proteiinia, kuitua, magnesiumia ja tiamiinia (B1-vitamiinia). Ne ovat hyvä lähde raudalle, sinkille, foolihapolle (B9), pyridoksiinille (B6). Sisältävät runsaasti arginiini-aminohappoa, sekä kaikki 9 välttämätöntä aminohappoa.

Käyttö: Nauti sellaisenaan, salaateissa, smoothiessa tai lisää sämpylä- ja leipätaikinaan tuomaan ravinteikkuutta ja suutuntumaa.

Säilytys: Säilytettävä kuivassa ja viileässä.Lisätiedot

  • EAN: 6430041350149,6430041350293
  • Ainesosat: Ainesosat: Kuorittu hampunsiemen
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Hamppu
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen