Kuorellinen hampunsiemen, 250 g

Kuorellinen hampunsiemen, 250 g
3,99 €
( 15,96 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Hyvä olo hampusta!

Yksityiskohdat

Kuorellisia kotimaisia hampunsiemeniä. Hampunsiemen sisältää runsaasti elimistölle välttämättömiä omega-3, 6- ja 9 -rasvahappoja.

Hampunsiemeniä voit rouskutella sellaisenaan tai lisätä mysliin tai vaikkapa leipätaikinan joukkoon. Anna hampun rikastaa ravintosi!

Omega-3-rasvahapot alentavat veren triglyseridipitoisuutta ja laskevat verenpainetta. Omega 3 rasvahappojen saanti on tärkeää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvoinnille Ravitsemussuositusten mukainen rasvakoostumus, johon kuuluu omega-3 rasvahappoja, auttaa hallitsemaan kolesteroliasi.

Hampun aminohappokoostumus sisältää kaikki ihmiselle tärkeät rasvahapot oikeassa suhteessa ja helposti imeytyvässä muodossa. Hampunsiemenet sisältävät runsaasti proteiinia, kuitua, magnesiumia ja tiamiinia (B1-vitamiinia). Ne ovat hyvä lähde raudalle, sinkille, foolihapolle (B9), pyridoksiinille (B6). Sisältävät runsaasti arginiini-aminohappoa, sekä kaikki 9 välttämätöntä aminohappoa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430029586119,6430029586140
 • Ainesosat: Ravintosisältö/100g:
  Energiaa 514 kcal Proteiinia 30 g
  Rasvat 41 g
  Tyydyttyneet 4 g
  Tyydyttymättömät 37 g
  Monityydyttymättömät
  Omega-6 rasvahapot 21,2 g
  Omega-3 rasvahapot 6,9 g
  Monotyydyttämättömät
  Omega-9 8,9 g
  Hiilihydraatit 15 g
  Ravintokuidut 9,3 g
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Hamppu
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, superfood, vegaaninen