Kuningatarhyytelö-siitepölyhunaja, 230 g

Kuningatarhyytelö-siitepölyhunaja, 230 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu rawfood superfood
Superruokien aatelia terveytesi tueksi.

Yksityiskohdat

Terveysvaikutuksillaan terhakoittava sekoitus luomuhunajaa, siitepölyä ja kuningatarhyytelöä (jota myös emomaidoksi, royal jellyksi ja gelee royaliksi kutsutaan). Sekoitus sisältää 2,15 % siitepölyä ja 0,48 % royal jellyä eli kuningatarhyytelöä eli emomaitoa - loppuosa on siis luomuhunajaa.

Maailman huikeimmaksi superfoodiksikin joskus tituleerattu kuningatarhyytelö (royal jelly) sisältää ainesosia, jotka saavat mehiläiskuningattaren kasvamaan tavallisesta mehiläisestä kooltaan moninkertaiseksi. Emomaito eli kuningatarhyytelö on kerrassaan lyömätöntä ravintoa, jota on kautta historian pidetty “nuoruuden ja kauneuden lähteenä”. Emomaidon lukuisiin terveyshyötyihin kuuluvat mm. ihon kunnon parantaminen, seksuaalisen halukkuuden buustaminen ja olmimaisen olon ehkäisy.

Royal jelly eli kuningatarhyytelö edistää sydämen hyvinvointia ja auttaa pitämään kolesterolitasot kurissa. Yhdessä siitepölyn kanssa nautittuna se on tehokas vastustuskyvyn vahvistaja ja fyysisen suorityskyvyn buustaaja.

Siitepölyn ja royal jellyn yhdistelmä lisää myös seksuaalista ja hormonaalista aktiivisuutta. Royal jellyllä eli kuningatarhyytelöllä on todettu olevan myös elinvoimaa lisääviä, ihoa kaunistavia ja vahvistavia sekä antioksidanttisia ominaisuuksia.

Tunnettuja ovat myös tämän luonnon "ihmeaineen" vaikutukset liittyen verisuonten terveyteen ja aineenvaihduntaan.

Emomaito eli kuningatarhyytelö sisältää mm. B-ryhmän vitamiineja, kaliumia, kalsiumia, sinkkiä, rautaa ja mangaania sekä aminohappoja. Se on maailman rikkain astetyylikoliinin lähde.

Mehiläisten keräämä siitepöly ehkäpä planeettamme kokonaisvaltaisinta ja ravintoa. Pisimpään Venäjällä eläneitä ihmisiä tutkittaessa selkeästi yhteinen nimittäjä oli hunajan ja siitepölyn nauttiminen. Suuri osa pisimpään eläneistä ihmisistä oli mehiläisenhoitajia.

Siitepöly on alkaalista ravintoa, joka sisältää mm. B9-vitamiinia (kaikki B-rymän vitamiinit paitsi B12), C-D- ja E-vitamiinia, kaikki 22 aminohappoa, 12 ruoansulatuksellemme keskeistä entsyymiä ja jopa 60 eri mineraalia (mm. barium, boori, kalsium, kupari, kulta, jodi, rauta, mangaani, fosfori, kalium, seleeni, pii, rikki, natrium ja sinkki). Lisäksi siitepöly sisältää karotenoideista mm. beetakaroteenia ja ksantofylliä, runsaasti lesitiinä, koliinia, 31 eri rasvahappoa sekä nukleenihappoja DNA:ta ja RNA:ta.

Siitepölyä pidetään yhtenä maailman parhaista proteiinin lähteistä ja se sisältää 25% proteiinia, joka on erinomaisesti imeytyvässä muodossa.Sonnentor on luomulaatuisiin yrtteihin, mausteisiin ja teelaatuihin erikoistunut itävaltalainen yritys. Yrityksen toiminnassa korostuvat luonnonläheisyys, vanhempien sukupolvien kunnioittaminen, maaseudun elinvoimaisuuden ylläpitäminen sekä sosiaalinen vastuu. Sonnentorilta löydät laajan valikoiman luomumausteita, joilla on myönteisiä vaikutuksia myös ihmisen hyvinvointiin.Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

  • EAN: 9004145000667
  • Ainesosat: Ainesosat: Hunaja*, siitepöly*, kuningatarhyytelö* (eli emomaito eli royal jelly eli gelee royal)
    * = luomulaatuinen

    Sekoitus sisältää 2,15 % siitepölyä ja 0,48 % royal jellyä eli kuningatarhyytelöä eli emomaitoa - loppuosa on siis luomuhunajaa.
  • Alkuperämaa: Itävalta
  • Tuotetyyppi: Gelee royal, Hunajat, Siitepöly
  • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, superfood