Kultapiisku, 25 g

Kultapiisku, 25 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton maakunta vegaaninen
Nesteet liikkeelle ja keho ketterämmäksi!

Yksityiskohdat

Kultapiisku (Solidago virgaurea) sopii käytettäväksi etenkin kehon puhdistuskuurien tukena. Se tukee myös virtsateiden hyvinvointia ja voi suojata soluja hapetustressiltä.

Kultapiisku on kaunis kuivan paikan kukkakasvilaji, joka on erittäin sopeutuvainen karuihinkin kasvuoloihin. Kultapiiskua löytyy luonnosta eteläisistä saaristoista jopa Lapin tuntureille asti. Kultapiiskua kasvatetaan myös puutarhoissa, ja sitä on helppo viljellä hyötykäyttöön. Kultapiiskulla on ollut kansanperinteessä useita käyttötarkoituksia, joista yleisimmät ovat rohdoskäyttö erilaisiin virtsatie- ja munuaisvaivoihin. Kultapiiskun kukkia nautitaan kuuriluontoisena yrttiteenä, joka luonnonhunajan kera maistuu ihanan kukkaiselle.

Kultapiiskun käyttö ja annostus yrttiteenä: mittaa 1tl kupillista (2dl) vettä kohti ja anna hautua lähes kiehuvassa vedessä 10–15min. Älä käytä isoissa määrin eikä yli viikkoa jatkuvaan käyttöön. Kultapiiskua ei suositella sisäiseen käyttöön raskaana oleville tai imettäville.

Helsinki Wildfoodin kultapiisku on korkealaatuista pellolla kasvatettua kultapiiskua, joka on saanut kasvaa ilman kemiallisia lannoitteita tai torjunta-aineita.

Säilytys: Kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna. Pakkauksen voi ilman etikettejä hävittää biojätteen mukana tai sellaisenaan kartonkikierrätyksen mukana.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. Muistathan olla ylittämättä suositeltua annostusta, kiitos.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 6430060710139
  • Ainesosat: Ainekset:
    Kultapiiskun kukka (Solidago virgaurea).

    Alkuperämaa: Suomi.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Yrtit, Yrttitee
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, maakunta, vegaaninen