Brow Shaping, kulmien muotoilusetti

Brow Shaping, kulmien muotoilusetti

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Kohta on kulmakarvoihin katsominen!

Yksityiskohdat

Tämä Ecotools-sarjan Kulmakarvojen muotoilusetti-duo sisältää kierreharjan kulmakarvojen harjaamiseen sekä viistopäisen siveltimen kulmavärin levitykseen!

Käyttö: Ota pieni määrä meikkiä siveltimeen. Muotoile kulmakarvat meikin avulla. Harjaa kulmakarvat haluamaasi asentoon kierreharjalla.

Muotoile kulmakarvasi mielesi mukaan!

EcoTools valmistaa kauniita, laadukkaita ja käytännöllisiä meikkisiveltimiä ja muita ihania tuotteita kasvojen ja vartalon hemmotteluun. Siveltimissä on käytetty synteettistä taklonia, jota monet ammattilaismeikkaajatkin käyttävät. 100 % vegaaniset siveltimet on taklonin lisäksi valmistettu kierrätetystä alumiinista ja bambusta. Muutkin EcoToolsin käyttämät materiaalit on pyritty tekemään kierrätetyistä materiaaleista aina pakkauksiin asti.

Lisätiedot

  • EAN: 79625016079
  • Ainesosat: EcoTools-siveltimissä on synteettinen ja erittäin pehmeä harjaosa, joka sopii vegaaneille. Siveltimien varsiosa on ekologista ja nopeasti uusiutuvaa bambua, metalliosat ovat valmistettu kierrätysalumiinista. Kaikki tuotteiden painatukset tehdään soijamusteella. Oikein hoidettuna sivellin on erittäin kestävä käytössä.
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Kulmakarvageeli, Kulmakynä, Tarvikkeet
  • Ominaisuudet: vegaaninen