Kuivattu karpalo, 200 g

Kuivattu karpalo, 200 g
6,95 €
( 34,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Marjavoimaa huikean herkullisessa muodossa!

"Foodinin kuivattu karpalo. Ne ovat ihania! Smoothien päälle ripoteltuna varsinkin sekä erilaisissa omatekemissä snack-sekoituksissa. Esim. parapähkinä-kuorittu hampunsiemen-karpalo-rusina. Näitä on myös mukava sujauttaa salaatin sekaan kivaa kirpeyttä tuomaan."

- Niko

Yksityiskohdat

Luonteikkuudellaan lumoavat, herkullisen pehmeät karpalot sisältävät runsaasti vitaaliaineita ja mm. kuitua.

Kevyesti omenamehulla makeutetut karpalot sopivat mainiosti esimerkiksi smoothieen, raakasuklaaseen, leivontaan ja jälkiruokiin. Kokeile lisätä myös omiin mysli- tai evässekoituksiisi!

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Karpalon on todettu edistävän virtsateiden terveyttä ja lisäävän vastustuskykyä. Karpalo sisältää myös runsaasti antioksidantteja, jotka tukevat terveyttäsi varsin monipuolisesti.


Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että mainioinkaan karpalokimara ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051820465,6430051828546,6430055215854
 • Ainesosat: Ainesosat: Karpalo*, omenamehu*
  *= luomulaatua

  Ravintosisältö/ 100 g:
  Energiaa: 136 kcal
  Proteiinia: 5 g
  Hiilihydraatteja: 44 g
  Rasvaa: 19 g
  Ravintokuitua: 19 g
 • Alkuperämaa: Kanada
 • Tuotetyyppi: Marjat, Naposteltavat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen