Kuivashampoo vaaleille hiuksille, 75 g

Kuivashampoo vaaleille hiuksille, 75 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Tuuheutta tukkaan ja hiukset puhtaiksi - sillä sekunnilla!

Yksityiskohdat

"Ylellinen ja todella toimiva valinta hiusten pikapuhdistukseen! Tämä versio on riittoisa täyttöpakkaus, jota voi toki käyttää myös sellaisenaan tai täydentää tästä somaan pikkupulloon.

Tällä vaaleille hiuksille tarkoitetulla, korkealaatuisella kuivasampoolla puhdistat ja palautat hiustesi luonnollisen kauneuden ja tuuheuden peruspesujen välillä.

Luonnonkosmetiikkalaatuinen, kuivashampoo tasapainottaa hiuspohjan talin eritystä ja rauhoittaa hellävaraisesti päänahkaa.

Kuivashampoon koostumuksena on parhaiden hiusasiantuntijoiden valitsema yhdistelmä terapeuttisia, hoitavia kasvien ainesosia, kuten raunioyrttiä, takiaista ja valkoista teetä. Näiden tehoaineisiin on yhdistetty puhdistavaa buustia orgaanisesta kastanjajauheesta, sertifioidusta orgaanisesta tapioca-jauheesta ja luonnollisesta natriumbikarbonaatista.

HUOM! Muistathan hieroa/harjata kuivashampoon päänahkaasi huolellisesti. Jos jauheen pelkästään pölläyttää hiuksiin, saattaa se sateella valua pois.

Tämän ylellisen hiustenhoitosarja on perustanut englantilainen parturi-kampaaja Tabitha James Kraan. Pontimena suurta suosiota kansainvälisesti nauttivan sarjan perustamiselle oli se, kun Kraan havahtui kemikaalitietoisuuteen ollessan raskaana. Raskausaikanaan on tiedosti, että kaikki kemikaalit (ja aivan erityisesti hiuspohjaan laitettavat) imeytyvät verenkierron kautta myös hänen lapsukaiseensa.

Siksipä Kraan halusi luoda kemikaalikimaroiden tilalle laadukkaan ja turvallisen sarjan ylellisiä hiustenhoitotuotteita: perustajansa nimeä kantava tuotesarja sisältääkin ainoastaan 100 % luonnollisia ainesosia. Iso osa sarjan tuotteiden raaka-aineita on viljelty luonnonmukaisesti eli luomu-sertifioidusti.

Sarjan perustajan Tabitha James Kraanin pointtina on, että hiuspohja on kasvojen ihon kaltaista ihoa ja siksi hiuspohjaa tulee käsitellä yhtä hellävaraisesti ja suurella antaumuksella kuin kasvojenkin ihoa. Niin: kukapa sitä tahtoisikaan hangata kasvojakaan rajuilla kemikaaleilla montaa kertaa viikossa? "

Lisätiedot

  • EAN: 5060394120048
  • Ainesosat: INCI:
    tapioca starch (flour)*, oryza sativa (rice) powder*, sodium bicarbonate, citrus limon (lemon) peel*, solanum tuberosum (potato) starch*, cicer arietinum (chick pea) seed powder*, castanea sativa (chestnut) fruit powder*, zea mays (millet) flour*, arctium lappa (burdock) root*, anthemis nobilis (chamomile) flower*, symphytum officinale (comfrey) leaf powder*, camellia sinensis (white tea) leaf*, urtica dioica (nettle) leaf powder*, cymbopogon citratus (lemongrass) leaf oil*, commiphora myrrha (myrrh) oil, pelargonium graveolens (geranium) oil*, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil*, rosa damascena (rose otto) flower oil*. (citral, geraniol, citronellol, farnesol, limonene, linalool - naturally occurring components of essential oils)

    * = Luomutuotettu raaka-aine
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Shampoot
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen